Policiją iškvietęs greta važiavusio automobilio keleivis DELFI pasakojo, kad ginklas atrodęs kaip tikras, todėl jis ir informavo policiją. „Mašina, kurioje važiavo E. Dragūnas, berods užkirto kelią troleibusui ar kažkaip kitaip jam pasipainiojo. Troleibuso vairuotojas paspaudė signalą. Tada E. Dragūnas pro langą iškišo ginklą ir ėmė juo taikytis į troleibusą ir mano mašiną. Aš negalėjau iš tolo pamatyti, kad tas ginklas žaislinis, galėjo būti ir tikras“, - teigė įvykio dalyvis.

Jis policijos komisariate parašė pareiškimą. Įvykio aplinkybes paaiškino ir E. Dragūnas, kuris po to buvo paleistas namo. Dainininkas tikino, kad policija jo neinformavo, kas už tokį elgesį galėtų grėsti. „Bauda? Gal, tik nelabai suprantu, už ką. Tiesa, žaislą policija pasiėmė. Ką su juo darys, nežinau, - sakė E. Dragūnas.

Dainininkas ne pirmą kartą susiduria su teisėsauga - E. Dragūnui pernai balandį už pasipriešinimą policininkams bei jų įžeidimą skirta 700 Lt bauda, vasarį dėl vairavimo išgėrus jam buvo atimtos vairavimo teisės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją