Marlis pasakoja: „Bando mane ant rankų paimt, bet aš niekada neturiu laiko, nes visada esu labai užsiėmęs: žaidimai, lakstymai, šėliojimai ir šiaip aplinkos tyrinėjimas. Ilgai ant rankų ir neužsibūnu. Esu tikras „skraidūnas“, lakstau kaip kulka, tik spėk iš kelio trauktis. Bet kai ateina miego laikas, tai tampu dideliu meilūnu ir murkalu vos globėjai priėjus.

O jei jau ištiesia ranką glostyti, tai iš meilumo ją laižau ir kramsnoju, taip atsidėkodamas už kiekvienos dienos triūsą, meilę, rūpestį ir šilumą. Ir, be abejo, galimybę turėti geresnį gyvenimą. Tiesa, turiu užsiminti, kad būdamas mažas sirgau ir dėl ligos netekau vienos akytės - teko patirti akies operaciją. Dabar viskas puiku ir bėdos dėl sveikatos užmaršty. Surask mane - būsiu geriausias tavo draugas. Aš juk toks mažas žiogelis, nusipelniau laimės!".

Iš tiesų šis nuostabus katinėlis daug iškentėjo. Savo kūdikystę praleido lauke, be maisto ir šilto guolio, susirgo. Rastas gatvėje kartu su broliukais ir seserimis, buvo savanorių gydomas, deja, vienos akytės nepavyko išsaugoti, bet džiaugtis paauglystę Marliui tai netrukdo.

Dabar Marliui apie 5-6 mėn., visos operacijos ir gydymai iškentėti, tikimės, jis jau pamiršo apie tokią nelengvą savo gyvenimo pradžią. Taip, tikrai pamiršo ir dabar meilinasi prie žmonių ir laukia savo vienintelio.

Dėl kačiuko kreiptis į VšĮ „Rainiukas“: info@rainiukas.lt, tel. +370 615 58898, +370 689 73782