Taigi, gerai pagalvokit - gal turite atliekamų žaislinių pelyčių namie? Linda mielai sutiks jas priglobti, nes žaidimai yra jos džiaugsmas. O jei neturite, nebijokit, tiks ir naujos, ką tik iš parduotuvės, tiks kamuoliukai, gilės, virvutės, kaštonai ir kiti smagūs dalykai, Linda tikrai įvertins jūsų pastangas.

Ji labai aktyvi jauna katukė, gali žaisti ir dūkti su kamuoliuku iki nukritimo! Jai visai tiktų erdvūs namai, būtų kur išlieti energiją, patikrinti užkaborius, gal kas gero ten nusirito? Švelnioji būtybė gali gyventi ir name, sodyboj, kur galėtų savo gražų nosiuką iškišti lauk pasidairyti.

Į kitas kates Linda kiek jautriai reaguoja, baugštinasi, tad ieško namų, kur ji būtų vienintelis spindulėlis, arba kur jau esančios senbuvės būtų ramios, kantrios ir jos negąsdintų.

O jau kad katytė nepaprasta gražuolė, ir taip matosi. Kokia apykaklė, kokios šlepetytės, koks žvilgsnis... Ausytė nukirpta sterilizacijos projekto metu, bet tai nemažina jos žavesio.

Priglausta laikinai, kai atėjo prašytis pagalbos į kiemą Naujojoje Vilnioje nuo ją puolančių šunelių ir kitų katinų. Kaip galima buvo atsispirti? Tik kad ir pasilikti jos negali visam laikui, todėl vyksta pačių geriausių namų paieškos. Jei gavote iš likimo gerų dovanų, jei džiaugiatės savo gyvenimu, ar nekirba mintis, kad galima būtų atsidėkoti, padarant laimingu kažką dar?.. Pavyzdžiui, šią purią rainiukę ir, žinoma, jos kantrias globėjas.

Linda paskiepyta ir sterilizuota, jai 1-2 metai. Katytė globojama Vilniuje, prašome kreiptis tel. 8 600 14377, Erika, rašyti info@mazojiliza.lt.