Laikina globėja labai myli šį rainą katinėlį, išgelbėtą iš kiemo, bet ir vietinės katės su juo nesugyvena, ir asmeninės problemos verčia ieškoti kuo greičiau jam kitų namų ar bent kitos globos. Bet tik į gerų, tik į mylinčių žmonių rankas ji atiduos šį gražuoliuką, nes linki jam viso ko geriausio.

Rainelis - jaunas, smulkutis katinas apvaliu snukučiu. Jis nėra didelis drąsuolis, bet jei pats myli ir ramiai elgiesi, jo prisirišimas besąlyginis. Kurgi, tokios akytės, argi galima atsispirti...

Ne vieną šaltą mėnesį ir ne vieną kaitrią dieną praleido Rainelis kieme, kol pagaliau pavyko jį pagauti. Juk jis nebuvo iš tų narsių, kovinių katinų, kurie patys savimi pasirūpina. Nedidelis, švelnus, jis visiems kliuvo ir nuolat nukentėdavo. Net manyta, kad tai katytė.

Labai laukia Rainelis tikrų namų. Tų pačių tikriausių. Kur netampys už uodegos, kur nesijuoks, kad nėra veislinis. Kur nutirps iš džiaugsmo, kai jis nugalės savo atsargumą, prisiartins, atkiš kaktytę ir prisimerks kasomas.

Jis suaugęs, bet dar jaunutis katinas, kastruotas, skiepytas. Tvarkingai elgiasi namie. Nors gyvenęs lauke, į jį nesiveržia, bet jei turėsite kiemą, kur galėtų saugiai būti, tikrai nepurkštaus.

Nuo spalio jam būtina nauja globa. Prieglaudos ir pavieniai globėjai nebesutalpina visų reikalingų pagalbos. Todėl būtų didelė laimė, jeigu jam pasisektų iškart patekti į gerus namus. Bent laikinai. Bent kol ras savo tikruosius šeimininkus. O jie neabejotinai kažkur yra, tik gal dar nežino, kaip jų laukia paprastas lietuviškas Rainelis. Padėkime jiems susitikti!

Jei galite pasiūlyti laikiną globą ar priimti Rainelį į savo namus visam laikui, skambinkite tel. 861460885 (Vilnius)