Šlapia, purvina, su sulipusiomis akytėmis sėdėjo susigūžusi prie šiukšlių dėžės. Picerijos darbuotojos dešros jai numesdavo, praeiviai paglostydavo. Tačiau ji savo pietinėje širdyje maldavo, kad bent vienas iš tūkstančių žmonių tiesiog ja prigriebtų su savim ir nuvežtų ten, kur jauku, šilta, kur nėra skausmo, o tik laimė, meilė ir viltis.

Ir vienintelis Dievas ją išgirdo. Tačiau naujas jos gyvenimo kelias nebuvo toks paprastas: ligos, operacijos, gyvenimas prieglaudoje ir... Pagaliau laimė ir laisvė, kurią jai suteikė dabartiniai laikini namai.

Šiaurė maždaug 6-8 metų amžiaus, ji rami, labai smulki ir neįprasto grožio mergaitė. Sterilizuota, paskiepyta, nukirminta ir nublusinta. Puikiai sutaria su kitais gyvūnais, namuose neteršia, maistui neišranki. Puikiai tiktų vyresnio amžiaus žmogui. Katulė labiau už viską mėgsta ramiai įsitaisyti ant sofutės ir žiūrėti TV.

Ji rimta ir suaugusi, gyvenimas jos nelepino, jos žvilgsnis šaltai šiaurinis, tačiau paimkite ją į rankas, priglauskite, ir jos murkimas išduos didelę paslaptį – pietinės širdies šilumą.

Šiaurė bus dovanojama tik atsakingiems šeimininkams, kurie sutiktų pasirašyti dovanojimo sutartį bei palaikyti ryšį. Kreipkitės tel.nr. 8 678 79 127