„Baltijos cirkas“ jau trečius metus bendradarbiauja su labdaros ir paramos fondu „Saulės smiltys“ taip pat jau ne pirmą kartą dovanoja vaikams džiaugsmą ir skleidžia savo gerumą visoje Lietuvoje tuberkulioze sergantiems vaikams.

„Baltijos cirko“ direktoriaus pavaduotoja Ieva Variakojytė – nuostabus žmogus. Su ja susipažinome, kai parašiau jai per socialinį tinklalapį „Facebook“. Prašiau, kad Klaipėdoje gydančius ligoniukus nemokamai įleistų į cirko pasirodymą. Taip su „Baltijos cirku“ draugaujame jau trečius metus“, - komentavo LPF „Saulės smiltys“ projektų koordinatorius Edgaras Isakovas.

Dauguma sergančių vaikų dar nebuvo apsilankę cirke, todėl ši dovana buvo jiems tarsi svajonės išsipildymas. Vaikai turėjo galimybę pasisupti ant karuselių, išvysti klounus, besispjaudančius ugnimi žonglierius, oro akrobatus, ekvilibristus, oro gimnastus, strakaliojančias beždžionėles, per ugnį šokančią ožką, didžiųjų papūgų ir elegantišką žirgų pasirodymą.

Mūsų fondas norėtų padėkoti „Baltijos cirko“ direktorės pavaduotojai Ievai Variakojytei, meno vadovui Petrui Variakojui bei visam jo kolektyvui už nuostabias akimirkas, padedant vaikams sergantiems tuberkulioze. Visada gyventi geriau, kai šalia yra užjaučiantys žmonės, Jūs nusipelnote didelės padėkos, ją, pačią nuoširdžiausią, skiriame „Baltijos cirkui“.

Taip pat dėkoju prisidėjusiems prie renginio: Labdaros ir paramos fondo „Saulės smiltys“ savanoriams Mariui Staupeckui, Vitai Gvazdauskaitei, Viktorijai Rogač, Šarūnui Ulbai, Mindaugui Žemaičiui. Ačiū, kad esate su mumis.