DELFI skaitytojai jau ne kartą dalijosi jų pakabintose lesyklėlėse apsilankiusių paukščių nuotraukomis – palesti atskrenda ne tik svilikai ar sniegenos, bet ir geniai.

Šįkart skaitytojo Gintauto R. atsiųstoje nuotraukoje lesyklėlėje galima pamatyti kitokį gyvūną - graužiką, kurį pats skaitytojas įvardijo kaip žiurkę. Vaizdelį skaitytojas pakomentavo trumpai - „Dienos nuotrauka“.

Gintautas papasakojo, kad lesyklėlė pakabinta Vilniuje, antrajame namo aukšte. „Lesyklėlę pakabinau rudenį, visą žiemą iš jos saulėgrąžas lesė zylės, žaliukės, svilikai. Dvi savaites vakarais pastebėjome lesyklėlėje apsilankančią žiurkę, šįkart išdrįso ateiti ir dieną. Jei barbeni į langą (inkilas 20 cm atstumu nuo stiklo), žiurkė niekaip nereaguoja, ypač, jei lesykloje yra likę saulėgrąžų“, - rašė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)