- Tobuliausias jūsų rytas yra...?

- Tobulų rytų gali būti daug, pavyzdžiui, žadintuvo iškeitimas į rytinį, į kambarį įbėgusio mano šuniuko džiaugsmą arba nubudimas nuo kavos kvapo ir mylimo žmogaus bučinio...

- Be ko neįsivaizduojate savo gyvenimo ?

- Savo gyvenimo neįsivaizduoju be mamos, močiutės ir mylimo žmogaus... O vėliau - ir be mažų savo kopijų. Be mylimo darbo. Negalėčiau dirbti sėdimo darbo nuo 8 val. ryto iki 17 val. vakaro... Tikriausiai išprotėčiau nuo rutinos. Esu aktyvi, darbas su vaikais ir jaunimu mados pasaulyje man labai didelis malonumas. Taip pat neįsivaizduoju savo gyvenimo be scenos. Koncertai, renginių vedimai, vaidinimas man - didžiausi malonumai, kuriuos aš žinau.

- Ką jums reiškia ir kaip suprantate sąvoka „grožis“?

- Grožis yra horizontas į jūrą... Šeima. Santaika. Man grožis asocijuojasi su elegancija, šarmu, jausmingumu, nuoširdumu, svajonėmis ir džiaugsmo ašaromis vaiko veide. O jeigu kalbant apie žmogų, tai pritariu A. Čechovui, kad „žmoguje viskas turi būti gražu: ir veidas, ir drabužiai, ir siela, ir mintys“...

- Kaip manote kas valdo pasaulį - grožis ar protas? Ką galėtumėte pasakyti apie frazę, kad „pasaulį valdo protas, tik grožis pirmauja“ ?

- Pasaulį valdo gražios moterys (šypsosi). O, kad „pasaulį valdo protas, tik grožis pirmauja“, galiu atsakyti O. Vaildo mintimi, kad „grožis – tam tikra genialumo forma, iš teisybės ji net aukščiau už genialumą, nes grožio net aiškinti nereikia“...

- Kas jums yra laimė, o kas - prabanga ?

- Man laimė yra galimybė jausti ir gyventi kaip noriu, o didžiausia prabanga yra ne tik senų siekių išsipildymas, bet ir naujų atsiradimas.

- Kokios nuomonės esate apie plastines operacijas? Ar jūs pati ryžtumėtės plastinei operacijai?

- Man asmeniškai gražu yra tai, kas tikra, o ne dirbtina, bet niekada neteisiau ir neteisiu tų, kurie keičia savo išvaizdą. Jeigu žmogus nėra patenkintas savimi, jaučiasi blogai, o plastinė operacija gali blogus jausmus paversti į geresnius, tai kodėl gi ne?

- Kas geriau jūsų atžvilgiu: griežta dieta ar sveika mityba, sportas ? Paargumentuokite savo variantą.

- Tik sveika mityba ir sportas! Dietos nualina žmogų, o reguliariai sportuojant ir sąžiningai laikantis subalansuotos mitybos galima pasiekti labai gerų rezultatų, sakau tai užtikrintai, nes pažįstu keletą žmonių, kurie įdėdami daug pastangų į sportą ir sveiką mitybą pasiekė puikių rezultatų.

Pati lankydavausi sporto klube, bet vasaros sezoną teko jį pamiršti, nes dabar mano gyvenime toks ritmas, kad atsikeli anksti ryte ir grįžti vėlai vakare. Bet nuo rugsėjo tikrai vėl reguliariai lankysiuosi sporto klube, nes jame pasikraunu ne tik geros energijos, dailinu figūrą, bet ir išlieju neigiamas emocijas.

- Seksualumo paslaptis yra... ?

- Galiu pasakyti tik tiek - šypsena ir vidinis švytėjimas!

- Jūsų grožio patarimas kitoms panelėms, kaip atrodyti žaviai kiekvieną dieną.

- Geras miegas yra grožio paslaptis, todėl būtina išsimiegoti. Pavyzdžiui, aš neišsimiegojusi būnu labai irzli, viskuo nepatenkinta, o tai tikrai nepadaro manęs žavesnės. Kitus reikia kerėti ne daugybės sluoksnių makiažu ar prabangiais daiktais, o savo šypsena, gerais darbais ir teigiamomis emocijomis. To jums ir linkiu!