„Vėluoja jau apie 3 valandas. Kur dingo musu giminaičiai nežinoma...“ - DELFI pasiekė susirūpinimo kupinas trumpas laiškas.

Reisas „Ryanair fr2747“, kaip rodo Kauno oro uosto informacija, išskrido vėluodamas vos 10 min.

Getviko oro uosto informacija rodo, kad nusileidimo laukiama nuo 15.06 val. vietos laiku pietiniame terminale. Nuo Lietuvos Didžiąją Britaniją skiria dvi valandos. Taigi, Lietuvos laiku, jis turėjo leistis apie 17 val.

Po minėto laiko Getvike nusileisti spėjo jau kelios dešimtys reisų.

Paskambinus į Getviko oro uostą elektroninis atsakiklis pateikia informaciją, kad šis reisas turėjo pasiekti Londono Stanstedo oro uostą, o tik tada iš jo - Getviką.

Stanstedo oro uosto tinklalapyje rašoma, kad skrydis turėjo pakilti 16.45 val. vietos laiku (taigi 18.45 val. Lietuvos laiku). Dėl kokių priežasčių ir kodėl taip ilgai trunka kelionė, kol kas neaišku.

Getviko oro uostas pateikė informaciją, kad reisas iš Stanstedo leisis 19.10 vietos laiku. Taigi - 21.10 val. Lietuvos laiku. Vėliau buvo patikslinta, kad šis reisas nusileido 18.48 val vietos laiku (20.48 val. Lietuvos laiku).

DELFI skaitytojai komentaruose po šiuo straipsniu dalinosi patirtimi.

„Skridau aš šiandien su tuo reisu:) oj oj oj. Žiauru. Iki Stanstedo atskridau, pasiėmiau tašytę ir su traukiniu pabaigiau kelionę. O tie kurie liko laukt, tai nežinau kada parskris į Getviką. Jokios informacijos, nei kodėl nusileidom Stanstede, nei kada kur nuskrisim: vieną minutę šneka kad su autobusu veš į Getviką, kitą minutę - kad su lėktuvu skraidins. Bet lakūnų dabar nėra ir stumia tankus jie ten per mikrofoną. Pakeliavau taip normaliai:)", - rašė Keleiviu pasivadinęs skaitytojas.

Kitas komentatorius papildo, kad po 4 val. iš Stanstedo pasiekė ir Getviką: „Šiaip jautėsi, kad kažkas buvo netvarkoje su pirmuoju lėktuvu, o ypač leidžiantis. Nors gal ir klystu.“

Kauno oro uostas iš pradžių pranešė, kad vėluos ir atvykimas iš Getviko į Kauną. Turėjęs leistis 20.10 val. lėktuvas iš pradžių planuota, kad leisis 22 val. 20 min. Vėliau patikslinta, kad ne anksčiau 23.50 val. Dar vėliau atidėta iki 00.05 val. Daugiau atidėliojimų nebuvo, lėktuvas nusileido ir Kaune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (314)