DELFI skaitytoja Gintarė pasakojo iki trisdešimtojo gimtadienio norinti sukurti šeimą ir realizuoti save.

Gintarės tikslai:

1. Atrasti darbą, kuris labai patiktų. Kuris suteiktų ne tik materialinę gerovę, bet ir prasmę. Juk sakoma, kad dirbant mėgstamą darbą nereikia laukti savaitgalių, nes visos dienos tarsi savaitgalis;

2. Turėti nuostabias vestuves. Vestuves, kuriose šventė būtų daroma ne kitiems, ne dėl kitų, o dėl pačių šventės kaltininkų. Jaukias, nedideles, mielas, ilgai išliekančias atmintyje;

3. Manau, iki trisdešimties metų norėčiau susilaukti vaikučio ir, be abejo, dainuoti jam ar jai lopšines;

4. Išmokti skaniai gaminti;

5. Išnaudoti kiekvieno gyvenimo suteiktą galimybę;

6. Turėti jaukų savo nuosavą ,,lizdelį“;

7. Įgyvendinti seną svajonę:išleisti knygą;

8. Išmokti atleisti;

9. Nuvykti su mylimu žmogumi į tolimą kelionę;

10. Nepamiršti svajoti, nes svajonės suteikia sparnus, o sparnai reikalingi tam, kad po skrydžio sėkmingai ir tvirtai ant žemės nusileistume.

DELFI Pilietis sveikina visus, kurie vis dar jaučiasi jauni, nesvarbu, kiek metų jiems bebūtų, ir nori paklausti – kokius tikslus norite ar kadaise norėjote įgyvendinti iki 30-ies? Išvardinkite dešimt dalykų, kuriuos, jūsų manymu, itin svarbu pasiekti visiems, į ketvirtą dešimtį dar neįžengusiems žmonėms.

Galbūt jūs tokį sąrašą dar tik sudarinėjate? O gal galite didžiuotis prie išvardintų punktų sudėtais pliusais? Pasidalinkite!

Laukiame jūsų laiškų el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „30“ iki rugpjūčio 19 d. imtinai.
Vienam iš atsiuntusiųjų dešimties punktų, ką reikėtų nuveikti iki 30-ojo gimtadienio, sąrašą padovanosime knygą M.Wizard „Kaip pradanginti dramblį ir kiti nesudėtingi triukai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)