Ji rašė tai pastebėjusi važiuodama į darbą. „Kaip visi žinome, buvo atvaizduotos rankos, laikančios lynus, ant kurių žaidė vaikai. Naujiena ta, kad mūsų „intelektualusis“ jaunimas jau pasidarbavo - dabar per vidurį piešinio puikuojasi baisus grafitis, dedikuotas visiems Vilniaus bomberiams. Aplinkui papildomai prirašinėta įvairių „palinkėjimų“. Žodžiu, kaip visada, menininko darbo niekas saugoti neapsiėmė net vaizdo kameromis, tad turime rezultatą, - piktinosi skaitytoja.

Į DELFI kreipusis moteris piktinosi, kad grafičių piešėjų netramdo policija.

DELFI primena, kad už Vilniaus miesto Tvarkymo ir švaros taisyklių 7.26 punkto - draudimo rašinėti, braižyti, piešti, teršti ar kitaip terlioti ant pastatų, tvorų ir kitų statinių ar atskirų jų dalių (sienų, durų, langų ir kt.) - pažeidimą skiriama bauda iki 2 tūkst. litų.

Naktį Vilniuje siautė ir, manomai, kiti grafičių piešėjai. Vilniaus policija praneša, kad rugsėjo 18 d. 3.20 val. Vilniuje, Molėtų pl. 47B, įtariant grafičių piešimu ant parduotuvės sienos, sulaikyti Ž. G., gimęs 1987 m. ir E. R., gimusi 1993 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (162)