- Papasakokite, kaip sugalvojote kurti grupę? Ir kas perpavadinimas „Just“ - ką jis reiškia?

- Grupės kūryba prasidėjo dalyvaujant chorų karuose su „Božole“ choru. Viskas prasidėjo juokų forma, kas dabar jau yra realybė. Visada juokais kolektyve sakydavome, kad esame „Just Beauty“, tad daug negalvodamos pasilikome tiesiog „Just“. Juk pavadinimo reikšmė išvertus iš anglų kalbos ir reiškia paprastumą, kas mums labai ir tinka.

- Kaip intensyviai gyvuoja grupė ? Ar daug repeticijų, koncertų, naujų dainų?

- Grupė gyvuoja jau metus ir per šį laikotarpį manome, kad kaip savo jėgomis, nuveikėme išties daug. Teko koncertuoti tiek arenose, tiek mokyklose, tiek labdaringuose koncertuose ar pagal privačiuos užsakymus. Mūsų muzikinis stilius dar nėra apibrėžtas, esame išbandžiusios roko, popso, džiazo stilius ir kurdamos naujas dainas ieškome, kas patiktų klausytojui.

- Atliekate tik savos kūrybos dainas ar nevengiate „pasiskolinti“ ir kitų autorių dainų?

- Kol kas „pasiskolinta“ daina yra tik viena. Tai „Romeo ir Džuljeta“, kuri yra perdaryta lietuviška versija. O kitos dainelės yra mūsų.

- Kiek iš viso turite savos kūrybos dainų?

- Per šiuos metukus sukūrėme tris dainas ir kūrybos procese yra dar dvi, kurias, tikimės, išgirsite ilgai netrukus.

- Ar turite savuosius favoritus, į kuriuos norėtumėte lygiuotis? O gal yra, kas jus įkvepia?

- Tikrai ne! Norime pačios būti pavyzdžiais kitiems, manome, kad esame pačios įdomios, išradingos, turinčios be proto daug naujų idėjų, kurių dėka ir nenorime sekti paskui kitus.

- Ką jums reiškia muzika?

- Muzika mums yra pati geriausia saviraiškos forma, per kurią mes galime išlieti save bei savo emocijas.

- Gyvenime užsiimate ne vien muzikavimu. Ką dar veikiate?

- Abi gyvenime esame veiklios asmenybės, nenusėdinčios vietoje. Žaneta jau yra sukūrusi šeimą, sukasi stilistės veikloje,bei visada pabrėžia, kad reikia daryti tuos darbus, kuriuos myli, o muzika yra ne išimtis, tad dainuoti niekada nėra per vėlu! Gabrielė šiemet baigė VDU verslo administravimo studijas ir bando gyvenime suderinti dvi skirtingas sferas į vieną. Abi lydi muzika nuo vaikystės, mokslas muzikos mokyklose, taip pat nemaža patirtis konkursuose. Šiemet ketiname dalyvauti „Eurovizijos“ dainų konkurse.

- Kaip vertinate Mantą Petruškevičių kaip stilistą? Ar pačios kada nors kreiptumėtės į stilistą? Kas rūpinasi jūsų grupės įvaizdžiu?

- Tai yra žmogus, kuris dirba savo darbą, vadinasi jam patinka. Kritikuoti yra lengviausia. Atlikti darbai ir kalba už žmogų. Na, o mes pagalbos kreipėmės dėl rūbelių pas dizainerį Kęstutį Lekecką, o dėl likusio įvaizdžio detalių - į „Domini“ saloną.

- Pastaruoju metu ypatingai daugėja naujų merginų grupių. Kuo jūs išsiskiriate iš kitų?

- Mūsų požiūris į naujas merginų grupes yra labai teigiamas. Juk konkurencija skatina kokybę! Manome, kad vietos užteks visiems, o klausytojams yra tik didesnė pasiūla ir tai - tik į naudą.

- Ko reikia norint suburti muzikos grupę?

- Visų pirma reikia didelio noro, bendrų interesų, daug darbo, kantrybės ir pozityvaus požiūrio.

- Kasdienė jūsų blogybė?

- Neneigsime, kad savaitgaliais abi mėgstame audringus vakarėlius.

- Ką manote apie tas merginas, kurios laikosi griežtų dietų? Ar pačioms teko kada laikytis dietos?

- Kiekvienas turi savo galvą ir vadovaujasi savo protu, tad smerkti ar kritikuoti būtų kvaila. Manome, kad visi darome kvailų klaidų, tad čia irgi ne išimtis...

- Koks jūsų požiūris į merginas, kurios naudoja per daug makiažo?

- Atsiminkime visos savo pirmuosius makiažus, ar nebuvo padauginta ir pas mus? Visko būna, visko reikia!

- Kas jums yra laimė, o kas - prabanga?

- Žodyje laimė telpa daug. Manome, kad tai ir yra mums visiems brangi sveikata, neišsemiama meilė, gyvenimo sėkmė, na, ir lašas tos prabangos laimei tikrai nemaišo.

- Ko palinkėtumėte savo gerbėjams?

- Gerbėjams palinkėtumėme nešvaistyti laiko veltui ir daryti tuos darbus, kurie jums patinka!