Tik ateina kokia nors šventė (ar ne šventė) ir visas „Facebook" mirga marga nuo visokių paveiksliukų su kvailais užrašais apie tai, kas ko nekenčia. Taigi mielieji nekentėjai, turiu jums ką pasakyti.

1. Jeigu Kovo 8-oji jums nėra šventė - nešvęskit, ignoruokit ir apie tai nekalbėkit;

2. Jeigu Kovo 8-osios nekenčiat, supraskite, kad niekam tai neįdomu. Mes irgi daug ko nekenčiam, pavyzdžiui, amžinų niurzglių, bet gi nerėkiam kiekvieną dieną apie tai;

3. Jeigu jums atrodo, kad nekenčiant Kovo 8-osios (ar bet kurios kitos šventės) pasirodysite kažkodėl kieti, tai baikit vartoti pigius narkotikus;

4. Jeigu jums labai trūksta dėmesio, štai puikus būdas - prabėkite nuogi Gedimino prospektu neverkdami viešai socialiniuose tinkluose.

Labiausiai mane juokina „kietuoliai“, kurie yra labiau juokingi nei kieti - štai vienas vaikinas šiemet „Facebook“ per visur skalambija, kad nekenčia kovo 8-osios, kad tai tarybinė šventė, o prieš metus man padovanojo šia proga labai gražią gėlių puokštę. Taigi, kam ši šventė yra šventė - švęskite ir būkite laimingi, kam ši diena yra paprasta diena - kodėl apskritai skaitėte šitą tekstą?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!