Normalu to klausti, nes juk niekada neaišku, ką ir kaip tie vyrai galvoja. O sako, kad moteris sunku suprasti... Yra daug knygų ir seminarų apie santykius ir susikalbėjimą tarp skirtingų lyčių. Šiandien tiesiog pateiksiu kelis, mano manymu, pagrindinius dalykus, kurių vyrai ieško moteryse. Verta atkreipi dėmesį į šiuos punktus, norint išlaikyti intrigą ir ryšį su patinkančiu vyru.

Mamos. Būtent tai ir yra pirmas filtras, kurį praeinate susitikusios su vaikinu. Taip, jiems reikia būtent rūpestingos, prižiūrinčios, šiltos, guodžiančios moters. Tai nereiškia, kad Jūs turite kalbėti su juo spigiu balseliu ir niūniuoti daineles pieš miegą. Moteris vyrui yra šilumos šaltinis. Tarsi namai. Ir jie mėgsta tuose namuose atsipalaiduoti, prisiglausti prie svarbaus ir mylimo žmogaus.

Supratimo. Tai, manau, pats paprasčiausiais ir daugeliui savaime suprantamas punktas. Kiekvienas žmogus ieško supratimo ir išklausymo santykiuose. Tačiau beieškodami kartais patys pamirštame duoti. O nereikėtų. Kuo daugiau duosite – tuo daugiau gausite. Ne tik pasakokite apie užklupusias bėdas, bet ir nepamirškite paklausti partnerio – gal ir jo pečius slegia rūpesčiai.

Gražios moters. Nepaneigiama tiesa, kad vyrai myli akimis. Ir kaži, ar kada ši tiesa taps nebegaliojančia. Vyras nori matyti savo moterį gražią, pasitempusią ir seksualią. Būkit tokios, kokios jam pavydės kiti vyrai. Tai nereiškia, kad namuose reikia vaikščioti su vakarine suknele, tačiau ir ne su purvinais treningais.

Mažos mergaitės. Kaip mes kartais norime jaustis mažomis mergaitėmis, taip kartais vyrai nori mus tokias matyti. Kartais jiems jauku apkabinti mažą mielą mergaitę, kuriai reikia rūpesčio ir šilumos, vyriškos globos. Juk ne veltui sakoma, kad moteriai dažniausiai reikia vyro, už kurio lyg už sienos.

Juoko. Būkite savimi prie Jums patinkančio vyro. Juokitės, kai Jums juokinga. Nebūkite tobulos, susikausčiusios poniutės, kurios nesupranta humoro. Atsipalaiduokite, parodykite savo draugui, kad Jums su juo gera ir smagu.

Žinoma, kaip ir visos taisyklės santykiuose, taip ir šie punktai nėra nenuginčijami ar be išimčių. Tai tik maža dalis įvairiausių dalykų, kuriuos turime puoselėti santykiuose. Ir suprantu, kad yra punktų, kurie tarsi paneigia prieš tai esantį, tačiau tai dar vienas svarbus dalykas, kurį turi sugebėti moteris – laviruoti tarp tos neprieinamos, neužkariaujamos damos ir šiltos, visada besirūpinančios antrosios pusės.

Svarbiausia nepamiršti, kad esate moterys – elegantiškos, grakščios, gražios būtybės. Dėl Jūsų sukasi pasaulis. Būkite pasitempusios ir žavingos. Žinokite, ko esate vertos ir vyrai tai žinos. Nereikia pulti į kovą pirmoms. Leiskite vyrams būti vyrais.

O kaip Jūs manote, kokios moters reikia vyrui? O kokių vyrų nori moterys? Pasidalinkite savo mintimis! Siųskite savo rašinius el. pašto adresu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Santykiai“ arba kelkite juos į DELFI Piliečio sistemą.