Panevėžio apskrities VPK paros įvykių suvestinėje rašoma, jog rugsėjo 19 d. 20.43 val. Panevėžyje, S. Kerbedžio g., M. V., gimęs 1983 m., gyv. Panevėžyje, vairuodamas automobilį „Audi 80“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio į kairę ir trenkėsi į šaligatvio bortelį, nulaužęs kelio ženklą, kliudė apšvietimo stulpą ir, apgadinęs žalią veją, grįžo į savo krypties eismo juostą. Vairuotojas po avarijos skundėsi nugaros skausmais, tad medikai jį išgabeno į ligoninę apžiūrai. Vairuotojui ligoninėje nustatyti stuburo ir juosmeninės dalies sumušimai. Paskirtas ambulatorinis gydymas.

Po avarijos automobilis atrodė gerokai aplamdytas, žibintai, grotelės ir kitos smulkios dalys buvo pabirę plačiu spinduliu. Eismo įvykio vietoje buvę avarijos kaltininko draugai tvirtino, kad vos prieš kelias dienas „Audi 80“ perėjo techninę apžiūrą ir buvo techniškai tvarkingas, todėl dėl kažkokio gedimo avarija įvykti negalėjo.

Po eismo įvykio „Audi 80“ liko stovėti skersai gatvės ir ją užtvėrė. Policijos pareigūnai laikinai eismą nukreipė viena priešpriešinės krypties juosta.