- Ką jums davė dalyvavimas projekte „Paslapčių namai“?

- Dalyvavimas projekte „Paslapčių namai“ visų pirma suteikė viešumo. Supratau, kad viešam žmogui keliami žymiai didesni reikalavimai, nes yra stebimas kiekvienas žingsnis. Taip pat tai buvo išbandymas tiek mano mylimiems žmonėms, tiek man pačiai. Šis projektas suteikė daug kantrybės, užsispyrimo siekiant savo užsibrėžtų tikslų. Ateidama į projektą siekiau likti gyventi Lietuvoje ir siekti savo užsibrėžtų tikslų, tikiuosi šis projektas bus vienas žingsnis link savo svajonių įgyvendinimo.

- Ar buvo sunku įminti kitų paslaptis, jas suformuluoti?

- Įminti ir suformuluoti kitų dalyvių paslaptis buvo tikrai nelengva. Nors užuominų buvo ir nemažai, tačiau pirmiausiai reikėjo suprasti, kurio žaidėjo paslapčiai jas galima pritaikyti. Taip pat sudėtinga nustatyti ir raktinius žodžius, nes neįvardinus nors vieno raktinio žodžio, spėjimas bus įvardijamas kaip neteisingas. Norint įminti žaidėjų paslaptis reikia labai daug bendrauti su kitais žaidėjais, stengtis apie juos sužinoti kuo daugiau, stebėti jų reakcijas, kai yra kalbama tam tikromis temomis.

- Kokie jausmai „virė“ tuo metu, kai buvote izoliuota nuo įprasto gyvenimo?

- Iš tikrųjų buvo nelengva gyventi su dar keturiolika žmonių, kurie yra visiškai skirtingų charakterių. Tokiu atveju natūralu, kai užgimsta tiek simpatijos, tiek antipatijos kitiems žaidėjams. Buvo sunku, kai neturėjau jokio susisiekimo su išoriniu pasauliu. Sunkiausia buvo, kai nežinojau, kaip gyvena mano artimi žmonės. Pasiilgau dienos šviesos, vėjo ir kitų dalykų, kurie gyvenime atrodo kaip natūralūs veiksniai.

- Ar sulaukėte kokių pasiūlymų po projekto?

- Ne, nesulaukiau, bet būtų smagu jei atsirastų pasiūlymas, kuris mane sudomintų.

- Gal planuojate dalyvauti dar kokiame nors projekte?

- Šiuo metu ne, bet jei atsirastų galimybė, gal vėl išbandyčiau savo jėgas.

- Ką šiuo metu veikiate?

- Šiuo metu stengiuosi kuo daugiau laiko praleisti su savo artimaisiais. Praleidus tris mėnesius projekte be jokio bendravimo, dabar noriu kuo daugiau laiko pabūti su mylimais žmonėmis. Nusprendžiau, kad geriausia šiuo metu būtų paatostogauti, tačiau manau, kad greitu metu grįšiu prie darbų, tęsiu studijas universitete.

- Koks jūsų hobis?

- Laisvalaikiu mėgstu keliauti tiek po Lietuvą, tiek po užsienio valstybes. Taip pat man patinka knygų skaitymas, leisti laiką gamtoje. Esu užkietėjusi sendaikčių mėgėja. Mėgstu lankytis sendaikčių mugėse, stengiuosi bent kartą per mėnesį apsilankyti senienų turgelyje, vykstančiame šeštadieniais Vilniuje ant Tauro kalno. Planuoju pradėti kolekcionuoti senovinius papuošalus.

- Palinkėjimas skaitytojams.

- Visiems linkiu išmokti džiaugtis gyvenimo smulkmenomis, nes būtent iš jų gyvenimas ir susideda!