***AUKŠTYN***

*Vestuvės. 
Seibutis, Katelynas ir Pocius nebėra (jei buvo) svajonių jaunikiai Lietuvoje. Šventės gražios, bičai su kostiumais atrodo geriau nei su treningais, moterys gražios. Viskas cool. Svarbu, kad vestuvės netapo akstinu nežaist rinktinėje. 

*Graikas. 
Zouros is back. Džiaugiuosi graiko sugrįžimu, nes nemanau, kad jis spėjo viską įrodyti praeitą kartą prieš išspiriant jį Napoleonui iš Žalgirio. Motiejūnas būdamas sveiko proto matyt pamatė daugiau potencialo. Gerai tai, kad Zouros žino kad Lietuvoj šortų ir maikių žiemą labai neprireiks, gerai, kad pažįsta fanus, darbuotojus areną. Apskritai gerai, kad žino, jog po kelių pralaimėjimų jo niekas neišmes. Projektas 2-3 metai. Taip dirbt lengviau. 

*Kuzminskas. 
Niekad nemėgau nei kai Kuzminską vadino Kuze, nei tų kurie jį taip vadino. Kažkoks sukaimietinimas iš blogosios pusės. Bet svarbu tai, kad Kuzminskas bando siekt naujų tikslų ir pradeda profesionalo karjerą. O kur geriau tai pradėt jei ne su geruoju Žalgirio burtininku Malagoje. Kuzminskui bus į naudą pakeist aplinką ir stengtis toliau tobulėt. Jei nepalūš ir nepasimes gali kilti labai aukštai ir labai staigiai. 

*Makaronas out. 
Andrea Bargnani bus iškeistas į New Yorką. Reik eit pasimelst į bažnyčią, kad tai išsipildytų. Tiesiog norisi Jonui geresnės komandos ir geresnių sąlygų, o be Andrea komandoje turėtų būti tik geriau. Plius iš Camby tikrai daugiau galima būtų pasimokyti nei iš nesigavusio itališko Nowitzki. 

***ŽEMYN***

*Kelys.
Kad bachūras nėra šventas klaidžiojo gandai po pasibaigusios karjeros Žalgiryje. Talento tiek pat kiek ir noro tūsintis. O ir neriek būt šventais bei teist bičo labai. Kai nuo jaunų dienų uždirbi pinigus už tai kad žaidi smagų žaidimą, o ir uždirbi daugiau nei universitetus baigę bičai ar šiaip tėvai, nėra labai lengva paslyst nelabai teisingai leidžiant pinigus. 

*Kosovas. 
Kiežos išvažiavimas žaisti krepšinio į Kosovą pasako labai daug. Nebūtinai tai, kad krepšininkas nori tik užsidirbt, o tokie dalykai kaip titulai, kažko siekimas yra kažkur toliau. Kiežos emigracija parodo ir LKL lygį. Jei krepšinio šalies komandos negali pasiūlyti kontrakto nebe perspektyviam žaidėjai, tai... Puikiai tinka vienos komedijos pavadinimas „Dabar tai jau tikrai šikna“.

*NBA mainai. 
Iškeisti pirmo rato šeštą šaukimą į 23 metų All star žaidėją reikia turėt arba „rytdienos laikraštį“ arba norėt, kad tave atleistų iš darbo. 

*Alijevas. 
Šiuo atveju ne pats Alijevas, o kiekvieną vasarą atsirandantis klausimas kodėl Rolo niekas nepakviečia į rinktinę. Todėl, kad per silpnas gal yra? Jau ne pirmas treneris nekviečia, tai gal būtų laikas apsiramint. Žaidė kažkas Alijevas Žalgiryje, kai jis buvo tąsomas krizių ir buvo silpnos sudėties. Labai prastai Rolas atrodė labai prastai. Nors tikėjausi aš tada iš jo stebuklų. Deja tada net ir žali Janavičius su Vasiliausku už jį geriau žaidė. Gal kai Rolandas aukštesniame lygyje parodys ką moka, tada ir bus bilietas į rinktinę. Kol kas Šiauliai nėra tas lygis.