VšĮ „Anello“ suorganizuotose slalomo varžybose netrūko nei gerų emocijų, nei azarto.  Deja, kai kuriems dalyviams trasos schema buvo paini ir sunkiai suprantama. Iš viso prie starto linijos „Pusnyje“ stojo 24 „Seat“ mylėtojai. Nors slalomas truko tik dvi valandas, o dalyviai spėjo trasą įveikti po du kartus, įspūdžių pakako visiems.

Suskaičiavus galutinius rezultatus paaiškėjo, kad greičiausias „Pusnies“ vairuotojas - „Seat Toledo“ automobiliu varžęsis Aidas. Pagaliau ant nugalėtojų pakylos užlipo ir „Seat“ klubo įkūrėjas bei prezidentas Robertas. Jis su „Seat Leon“ nuo lyderio atsiliko 2,5 sekundės. Trečioji vieta atiteko šiauliečiui Tadui. Jis trasoje sugaišo beveik vieną minutę, keturiolika sekundžių.

Greičiausios merginos apdovanojimas atiteko nuolatinei „Pusnies“ ir vasaros renginių dalyvei Inai. Ji su „Seat Arosa“ pademonstravo geriausią rezultatą moterų gretose, o bendroje įskaitoje už savęs palikusi ne vieną vyrą, žengė trečia. Beje, verta pažymėti, kad nuo antros vietos bendroje įskaitoje ją teskyrė 0,8 sekundės.

Po slalomo varžybų vyko „Seat“ atstovo Lietuvoje - „Autojuta“ staigmena. Klubo nariams buvo pristatyta naujoji „Seat Ibiza“ su 1,2 litro TSI varikliu. Taip pat vyko viktorina, kurio metu teisingai atsakiusieji į klausimus gavo „Autojutos“ suvenyrus.

Vėliau klubo nariai persikėlė į aikštelę prie „Senosios kibininės“, kur Trakų pilies fone padarė bendrą nuotrauką ir iškilmingai apdovanojo slalomo varžybų nugalėtojus. Vakarop klubo nariai, papildę maisto bei gėrimų atsargas, užkandę kibinų, persikėlė į sodybą, kur skambiai ir linksmai paminėjo dar vieną tradicinę „Seat“ klubo žiemos „Pusnį“.