Vaikai mus pasitiko su gera nuotaika, linksmi, žvalūs, atrodantys visai sveiki ir kupini energijos. Į šią šventę atvykome ne vieni - su būrių ištikimiausių fondo draugų: tai Klaipėdos Samariečių bendrijos pirmininke  Vilija Toliušiene, Viliumi Toliušiu ir būrių samariečių kurie renginio metu skleidė gerą nuotaiką, žaidė su vaikais ir, be abejonės, juos apdovanojo.

Nuoširdų AČIŪ norėčiau tarti prie renginio prisijungusią „anapilin“ iškeliavusio dainininko Rolando Janavičiaus mamą Antaniną Janavičienę, kuri vaikučiams atvežė saldžių dovanų bei padovanojo CD diską su dainininko dainomis atminimui.

Taip pat AČIŪ šventės vedėjams dainininkei Aušrinei Gerikienei „(Tikroji išdykėlė)“ ir dainininkui Martynui Balskui. Mūsų šaunūs remėjai „Klaipėdos pienas“ vaikus vaišino gardžiais ledais, „Vilniaus Duona“ - vafliais. Už siuvenyrus dėkojame europarlamentarui Zigmantui Balčyčiui, kuris vaikučius apdovanojo loginio mąstymo dovanėlėmis, TEO už kuprinės, pieštukus, apyrankes.

Taip pat ačiū prisidėjusiems prie renginio: Astai Banelytei, savanorei Snaigei, Aušrai Markevičiūtei, Robertui Vjužaninui, Janinai Simanavičienei. Šventines akimirkas komentavo Projektų koordinatorius Edgaras Isakovas.