Rytą prie Klaipėdos autostrada važiavęs skaitytojas pasakojo matęs vairuotojus, kuriems kliudo sniegas. „Žiema - vaizdas iš autostrados prie Klaipėdos. Jau stringa „fūros“ ties kalneliais“, - rašė jis, pasidalinęs užpustyto kelio nuotrauka.
Kitas skaitytojas pasidalino kelio „Vilnius-Klaipėda“ nuotrauka: matyti, kad danga šlapia, panašu, jog pusto.

„Kelio atkarpa nuo Raseinių iki Kauno. Suskaičiavau penkias sniego valymo mašinas, skirtingose kelio ruožose. Vairavimo sąlygos vidutiniškos, bet neviršijant leistino greičio visai pakenčiamos“, - informacija dalijosi skaitytojas Šarūnas.

Užfiksavote sudėtingas eismo sąlygas, su automobiliu įklimpote sniege? Pasidalinkite informacija ir padėkite pavojų išvengti kitiems vairuotojams.

Informaciją siųskite el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Kelias“.

Pasak Automobilių kelių direkcijos informacijos, dėl naktį gausiai iškritusių kritulių sudėtingos eismo sąlygos vakarų Lietuvoje ir Šiaulių bei Utenos apskrityse. Čia valstybinės reikšmės kelių dangos vietomis padengtos iki 8 cm Šiaulių apskrityje kelių dangos kai kur apledėjusios dėl esančios lijundros. Vakarų Lietuvoje eismo sąlygas sunkina stiprus snygis, dėl jo ypač sumažėjęs matomumas, vietomis jis siekia tik 50 metrų.

Taip pat sudėtingos eismo sąlygos pietų ir vidurio Lietuvoje bei Panevėžio ir Vilniaus apskrityse. Čia kelių dangos padengtos iki 3 cm šlapio sniego sluoksniu, provėžotos, dėl naktį buvusios šlapdribos. Marijampolės apskrityje susiformavęs plikledis. Vairuotojų prašytume rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį, nes dėl gausiai iškritusio sniego keliuose daug slidžių ruožų.

Būkite atsargūs!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)