Rengdamasi Lietuvos pirmininkavimui ES Tarybai Užsienio reikalų ministerija kviečia siųsti modernią, kuriančią ar jaukią Lietuvą atspindinčias nuotraukas (o gal viską pavyks sutalpinti viename kadre?).

5 geriausios fotografijos taps atvirukais, kuriuos 2013 m. antrą pusmetį Lietuvai pirmininkaujant ES Tarybai viešėsiantys svečiai išsiųs šeimoms, draugams ar kolegoms į ES šalis.

Nevaržykite savo fantazijos – sporto varžybos, senamiesčių skersgatviai, draugiški kaimynai – tinkami visi siužetai. Prašome su nuotraukomis atsiųsti ir prierašus - šūkius, nuotaiką atskleidžiančias frazes ar linkėjimus.

Iki rugsėjo 12 d. Jūsų darbų laukiame adresu espirmininkavimas@urm.lt.

Visos konkursui gautos ir reikalavimus atitinkančios fotografijos bus skelbiamos „Facebook” socialinio tinklo puslapyje ES pirmininkavimas. Iš jų Užsienio reikalų ministerijoje pirmininkavimui ES Tarybai besirengiančios komandos atstovai drauge su interneto svetainės DELFI fotografu išrinks 50 geriausių, kurios rugsėjo 18-25 d. viešam balsavimui bus skelbiamos DELFI interneto portale.

Penkių geriausių nuotraukų autoriai bus apdovanoti 1000 Lt vertės čekiais foto prekėms ir paslaugoms. Išsamias konkurso taisykles galite rasti www.eu2013.lt

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)