Spalio 14 d., penktadienį „Studijoje 69“ įvyko antras KVN lygos „Ryga“ pusfinalis. Tai tarptautinė KVN lyga, kurioje dalyvauja komandos iš Latvijos, Lietuvos, Estijos, Ukrainos, Baltarusijos, Moldovos, Vokietijos, Suomijos, Čekijos, Izraelio, Švedijos ir Azerbaidžano.

Pusfinalyje susirungė pokštininkų komandos „Tau EHU“ (Vilnius), „Vokietijos rinktinė“ (rusakalbių) ir „Rygos gotai TVA“ (Ryga).

Europos humanitarinio universiteto (EHU) komanda atvyko su rektoriumi, tad pusė žiūrovų salėje buvo sirgaliai iš Vilniaus. Renginį vedė Konstantinas Obuchovas – komandos „Sporto stotelė“ direktorius ir pagrindinės sudėties žaidėjas. Komisijai vadovavo parlamentaras, buvęs futbolininkas Michailas Zemlinskis, į ją įėjo Andrejus Mamykinas, Regina Ločmelė ir kitos Latvijos garsenybės.

Komandos varžėsi šiose rungtyse:
1. Prisistatymas,
2. Juoko mankšta (foto klausimas, muzikinis klausimas, vedėjo klausimas),
3. Vaizdo rungtis „Geriausias pasaulyje filmas 4“,
4. Muzikinė rungtis.

Pusfinalį laimėjo komanda iš Vilniaus.

Vienas renginio dalyvis rašo: „Mane nustebino tai, kad ir komanda iš Lietuvos, ir vokiečiai puikiai žinojo apie visas latvių problemas ir smagiai apie jas juokavo.“


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją