L. Grėblikienė pripažįsta, kad labai malonu, jog gyvūnai ją įsidėmėjo ir pasitiko kaip teisėtą šeimininką - iš džiaugsmo šokinėjo, laižė rankas - visai kaip savas augintinis, pasitinkantis namo po darbo grįžusį šeimininką. Malonu būti laukiamam. Juo labiau, kad pats tuos šunis jau pažįsti kaip savus - L. Grėblikienė išskiria keturis šunis, kurie „Nuare“ jau yra senbuviai ir kuriuos pati puikiai pažįsta, žino jų charakterį ir pomėgius. Atvykimas į Klaipėdos „Nuarą“ - tarsi pasisvečiavimas pas seniai matytus giminaičius.

Nors senbuviai prieglaudos gyvūnai ir darbuotojai džiaugiasi vėl pamatę vienas kitą, tačiau būtų dar džiugiau, jei tas kasmetinis susitikimas pagaliau nebeįvyktų - šuneliams reikia pagaliau surasti tikrus namus.

Du jų jau tapo teisėta „Nuaro“ nuosavybe ir visam laikui liks čia gyventi - tai kalė Rika ir patinas Dikas. Juos prieglaudos darbuotojai taip pamilo, kad nebenori skirtis. Rikai jau dešimt metų, tad būtų sunku rasti naujus namus - dauguma ieško mažų ar bent jau jaunų šunelių - todėl „Nuaro“ darbuotojai ir sumanė priglausti kalytę.

Dikas rastas valkataujantis gatvėje. Jis dar nėra senas, tačiau darbuotojai juo taip susižavėjo, kad nusprendė patys rūpintis juo ir niekam nedovanoti. Na, o kiti du - keturmetis Dikas - Pankas ir trimetis Agluonėnas - vis dar ieško šeimininkų!

Dikas - Pankas gyvūnų prieglaudoje gyvena jau nuo 2006 m. vasario mėnesio. Čia jį paliko patys šeimininkai su negailestingu nuosprendžiu - eutanazuoti. Prieglaudos darbuotojai šuns pasigailėjo ir paliko gyventi. Dabar keturmetis Dikas - Pankas yra tikras darbuotojų numylėtinis. Jis vertas turėti tikrus namus - Dikas Pankas ne tik gražus - jį puošia juodai baltas, kiek ilgesnis plaukas ir  draugiškos akys, bet ir puikaus charakterio - itin draugiškas, protingas. Taigi gal norėtumėte tapti jo naujuoju šeimininku?

O gal nemėgstate kačių, bet reikia gyvūno, kuris gaudo žiurkes? Išeitis  yra! Tai - baltai rudas 3 metų šuo Agluonėnas. Jis prieglaudoje jau nuo 2010 rugpjūčio, tad būtų šaunu, jei sumanytumėte suteikti jam tikrus namus. Džiaugsis ne tik jis, bet ir Jūs - juk retas turi šunį su tokiais išskirtiniais pomėgiais. Šiam gyvūnui būtų idealu gyventi kaime, kur jis galėtų ne tik realizuoti savo išskirtinį pomėgį, bet ir laisvai lakstyti po pievas, gyventi gryname ore. Nedelsk, kol kas nors kitas nesumanė pasiimti žymiojo žiurkių medžiotojo Agluonėno!

Ar žinojote, kad iš prieglaudos paimtas gyvūnas būna kelis kart mielesnis ir prieraišesnis? Juk jis visą gyvenimą lieka dėkingas savo geradariui ir dėl jo yra pasiryžęs padaryti viską. Norite paties geriausio draugo? Užsukite į „Nuaro“ gyvūnų prieglaudą - ten tikrai raiste sau artimą sielą.