Užlietos parduotuvės pirmadienį nedirbs. Nuostoliai kol kas nustatinėjami, tačiau juos turėtų padengti draudimas.

„Likviduoti avarijos priežastis iš karto ėmėsi mūsų technikai, kurie dirbo visą naktį. Darbai tęsiami ir dabar, pakviesta papildoma techninė pagalba. Didžiausią nuostolį patyrė „Reserved“ ir „Saluks vaistinė“, kurios šiandien nedirbs. Dėl šiose parduotuvėse įlūžusių lubų nė vienas žmogus nebuvo sužeistas. Avarijos priežastims nustatyti samdome ekspertus, o patirtus nuostolius padengs draudimas, dėl kurio įsigijimo sutartimi yra įsipareigojęs kiekvienas nuomininkas“, – teigia „Ozo“ vadovė Inga Navickaitė.

Kaip anonimiškai pranešė DELFI skaitytojas, per liūtį įlūžo prekybos centro lubos, tačiau avarines tarnybos nebuvo kviestos. Parduotuvių darbuotojai nebuvo išleisti namo po darbo, turėjo kibirais semti vandenį. Vieną darbuotoją net elektra šiek tiek nukrėtė.

Dėkojame DELFI skaitytojams už informaciją ir video.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)