Pats metas parodyti, kaip nuoširdžiai palaikai vyrų krepšinio rinktinę! Kaip iškeli du pirštus į viršų ir šventi su draugais pergalę ar brauki nesėkmės ašarą, kai fortūna ne mūsų pusėje.

Gal tavo namuose ant stalo padėtos nuotraukos su Linu Kleiza ar Jonu Valančiūnu, kur jie spaudžia tau dešinę? Arba dar geriau – ant sienos kabo Simo Jasaičio marškinėliai, o dovanų gautas Lietuvos rinktinės rankšluostis kruopščiai saugomas nuo susidėvėjimo?

Pasidalink nuotraukomis, įrodančiomis, kad esi fanų fanas, su visa Lietuva!

Konkurso taisyklės:

DELFI ir filmo „Mes už... Lietuvą!“ (rež. Andrius Lekavičius) kūrėjai kviečia talpinti nuotraukas čia ir visai Lietuvai parodyti, kad esi tikras krepšinio rinktinės fanas!

PRIZAS. Konkurso nugalėtojui atiteks išskirtinis prizas – firminiai tikrų tikriausi Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės sportiniai bateliai bei pakvietimas dviems į išankstinę filmo peržiūrą gegužės 29 dieną kartu su Lietuvos vyrų krepšinio rinktine.

Likusiems penkiems ištikimiausiems krepšinio sirgaliams atiteks ne mažiau vertingi prizai – firminiai rinktinės marškinėliai su krepšininkų autografais ir bilietai dviems į filmą „Mes už... Lietuvą!”.

Konkurso nugalėtoju ir didžiausiu fanu taps daugiausia balsų surinkusios nuotraukos savininkas (vertinti nuotraukas galima iki gegužės 28 d.). Kiti penki ištikimiausi sirgaliai ir likusių prizų laimėtojai bus išrinkti įvertinus skaitytojų balsus ir originalumą Juos išrinks speciali DELFI ir filmo ,,Mes už...Lietuvą!” komisija.

Skelbiami nugalėtojai:

Pagrindinio DELFI konkurso prizo laimėtoja tapo Ernestos Zakaitės nuotrauka, kuri surinko daugiausiai balsų ir kurios yra didžiausias reitingas.

Kiti laimėtojai:

RL
Eimantas Bartkus
Maziuus
Kristina Šliagerytė
Renata Stankevičienė

Sveikiname nugalėtojus, su visais susisieksime asmeniškai!

Visas dalyvių nuotraukas galite pamatyti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)