Mums įdomi jūsų, moksleivių, nuomonė! Tų, kurie dar mokyklose, gimnazijose, bet jau labai rimtai svarsto apie savo ateitį. Tų, kurie turi visas sąlygas bei galimybes kurti savo gyvenimą čia, Lietuvoje, ir ten, svetur.

Išsakyk savo nuomonę raštu ir laimėk PRESTIGIO prizus: e. knygų skaityklę, kuprinę nešiojamam kompiuteriui ir ypatingą kompiuterinių žaidimų pelę. Įdomios ir netradicinės nuomonės bus publikuojamos DELFI rubrikoje „Pilietis“.

Dar penkių nuomonių autoriai bus apdovanoti knygomis – ką tik išleistu popierinio arba e. formato Uptono Sinclairio romanu „Džiunglės“ apie pirmuosius lietuvius emigrantus JAV (leidykla „Aukso žuvys“).

Savo rašinį iki spalio 30 dienos siųskite el. paštu: pilieciai@delfi.lt su prierašu „Emigracija“. Laimėtojus paskelbsime lapkričio 7 dieną.

Rašinys būtinai turi būti parašytas lietuviškais rašmenimis. Taip pat laiške būtinai nurodykite savo vardą ir pavardę.

Rašinio konkursą remia PRESTIGIO.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (158)