Iniciatyvos savarankiškai sutvarkyti savo kiemą ėmėsi sostinės Fabijoniškių gatvėje esančių trijų daugiabučių gyventojai. „Talką suorganizavo vieno iš namų gyventojas Vytautas. Daugiabučiuose buvo iškabintas skelbimas, kviečiantis gyventojus jungtis į talką ir sutvarkyti savo kiemą. Iš tikrųjų net nesitikėjau, kad į talką susirinks tiek daug žmonių“, - pasakoja DELFI skaitytoja Almutė.

Moteris sako maloniai nustebusi ir dėl to, kad į talką atėjusiems ir kastuvų neturintiems žmonėms buvo paskolinti kastuvai, o savo kiemą nuo sniego „vadavo“ ir suaugusieji, ir jaunimas, ir vaikai.

„Labai džiaugiuosi, kad mūsų kieme atsirado toks iniciatyvus žmogus, kuris visus sutelkė. Tvarkėmės apie valandą, tačiau pastangos to buvo vertos - dabar kiemas tvarkingas, o rytais nebeūžia iš kiemo negalintys išvažiuoti automobiliai. Norėčiau paraginti visus tautiečius sutvarkyti savo kiemą. Ir ne tik dėl tvarkos, bet ir dėl to, kad tokių talkų metu gali susipažinti su kaimynais ir pasisemti gerų emocijų“, - ragina Almutė.

Dėkojame DELFI skaitytojai už informaciją ir nuotraukas!


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)