Užsienio naujienų portalai skelbiama, kad „Skype“ VOIP paslaugų tarnyba, turinti visame pasaulyje milžinišką kiekį vartotojų yra ne darbo režime. 

Naujienų portalai praneša, kad "Skype" paslaugos yra išjungtos ir neveikia dėl ne visai suprantamų klaidų.

Specialistai teigia, kad tai nėra geros naujienos apie „Skype“, kurios kokybė kiekvieną dieną prastėja ir tai ateityje gali kartotis dar dažniau.

Pasak specialistų, problemos gali kilti ir dėl „Skype“ algoritmo nepakankamumo, nes algoritmas susidūrė su vartotojų kiekio apribojimu.

Kompanija „Skype“ per nemokamą socialinių tinklų paslaugą „Twitter“ praneša, kad atsiprašo vartotojų už netikėtai kilusias problemas.

„Mūsų inžinieriai ir valdymo komanda nesustodami dirba, kad viskas vėl veiktų normaliai“, - usatoday.com cituoja "Skype" Twitter atnaujinimą.

BBC skelbia, kad milijonams vartotojų kilo keblumų dėl strigusios "Skype" sistemos. Vartotojai apie nesklandumus pranešė iš Japonijos, Europos, JAV.

Dėl kilusių nepatogumų atsiprašė naujasis "Skype" generalinis direktorius Tony Batesas.

Anksčiau skelbta, kad pirmąjį šų metų pusmetį „Skype“ turėjo 560 mln. registruotų vartotojų.

DELFI primena, kad ši programa buvo sukurta Estijoje, dabar jos akcijas valdo įkūrėjai, internetinis aukcionas „eBay“ ir privačių investuotojų grupė.

Dėkojame DELFI skaitytojams už informaciją!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją