Jaunimogidas.lt, prieš merginoms išskubant į parduotuves ieškoti puošnių drabužėlių ir aksesuarų, nutarė pakalbinti vaikinus. Ir štai jie dalinasi patarimais, kaip merginos turi rengtis, puoštis ir elgtis naktiniuose klubuose.

Simas: naktiniai klubai – ne vieta meilės paieškoms

Jei jau einu į klubą, tai nebent girtas. Manau, kad jokio skirtumo, kaip mergina apsirengusi, juk ne gyvenimo meilės ten eina ieškoti. O jei vis dėlto ir tikisi tokią rasti, tai teks nuvilti, nes normalių vaikinų ten neras (na, gal vienas kitas).

Trumpai tariant, man neįdomu, ką jos dėvi, kaip atrodo, nes tai pirmas ir paskutinis kartas, kai jas matau, o jei ir pamatysiu dar kada, tai tiesiog neatsiminsiu.

Vytautas: merginos turi jausti stilių

Buvau penktadienį klube, tai buvo viena visa odinė... Taip nereikia daryti. Ji buvo tikrai graži, bet vien dėl drabužių manęs netraukė. Nereikia į klubą eiti su 10 cm kablais, kurie vos laikosi.

Apranga – abstraktus dalykas. Vienai merginai suknelė tiks puikiai, kitai – siaubingai. Tad merginos turi jausti, kas joms tinka, o kas ne.

Gediminas: sudomina tai, kas nekasdieniška

Aš labai smarkiai neatkreipiu dėmesio į tuos pasipuošimus. Aišku, nereiktų maudimuko po drabužiais vilkėti...

Manau, kad gražūs žmonės, kad ir ką apsirengtų, atrodo gražiai. Man asmeniškai patinka palaidi plaukai, gal kiek pagarbanoti. Taip pat mergina turėtų skaniais kvepalais pasikvepinti, kad sudomintų šokant šalia jos.

Na, aš už ryškiais spalvas, nes tamsios spalvos labai blankų įspūdį palieka, nebent mergina turi kitų savybių, į kurias neįmanoma neatkreipti dėmesio.

Taip pat gali būti kažkokie aksesuarai, pvz., triušio ausytės ar ten kokie katino ūsiukai nupiešti. Ne kartą esu matęs merginų kompanijų panašiai pasidabinusių. Ir kas kartą sudomindavo, nes tai nekasdieniška, originalu ir gana patrauklu.

Marius: patraukliausios – pasipuošusios suknelėmis

Rūbai man nėra labai svarbu. Bet merginos neturėtų atrodyti per daug atkreipiančios į save dėmesį. Vertinu tas, kurios atrodo paprastai ir gražiai, ant veido neprisitepa per daug špakliaus. Man labiausiai patinka merginos, kurios į klubus eina pasipuošusios suknelėmis.

Gražu, kai suknelės ar sijonai būna trumpi, bet ne per daug, nes tada jau per vulgariai atrodo. Tas pats su iškirptėmis – gražu, kol ne per daug atvira. Svarbiausia – gera nuotaika ir plati šypsena ir tada viskas valio.

Giedrius: genialumas slypi paprastume

Čia jūs, moterys, galvojate apie kiekvieną detalę. Vyrai mato visumą. Kas, kad kartais išskiriame kokią nors kūno dalį aptarimui. Apskritai pastebėjau, kad jei viskas būna gerai, tai laikoma savaime suprantama, o jei kas ir išlenda, tai tik tada atkreipiamas dėmesys.

Reiktų gal taip: nepersistengti nei su makiažu, nei su drabužiais, bet ir nesikuklinti. Genialumas slypi paprastume.

Paulius: merginos turi du pasirinkimus

Na, merginos, eidamos į klubus, turi du pasirinkimus, priklausomai nuo to, ko jos siekia. Tai – kekšiškas arba stilingas įvaizdis. Jeigu mergina pasirenka pirmąjį, ji gauna penkis kartus daugiau dėmesio iš vaikinų, bet daugiau, be sekso, nelabai kas „šviečiasi“...

Jeigu, pvz., mergina nėra natūraliai graži, tai geriau rinktis kekšišką variantą, nes stilius jai tada jau nelabai padės.

Merginos, kurios į klubus eidamos vilki sukneles, niekada neprašauna. Suknelė visada geriau už džinsus, o juo labiau už darbinio kostiumėlio kelnes. Per gili iškirptė – vėlgi užuomina į seksą.

Ir dar vienas svarbus dalykas. Kaip merginoms patinka tvirtos vyriškos rankos, taip vaikinams patinka gražios merginų kojos. Tad galėtų jas labiau išryškinti. Taisyklė Nr. 1 – svarbiausia šypsotis.

Mantas: suteikdamos per daug vilčių jos išprovokuoja muštynes

Būna kartais, kad panelės apsirengia per daug iššaukiančiai, paskui iš jų juokiasi. Arba prisitepa ant veido tiek pudros, kad dar penkios merginos pasidažyt galėtų, ir tai iš tikrųjų man nėra gražu.

Kartais panelės ateina į klubus su savo vaikinais ir suteikia kitiems per daug vilčių, ir taip sukelia muštynes. Būna net ir tokių, kurios naglai lenda prie bernų, nors ir mato, kad su jomis bendraut nenori... Toks elgesys nėra gražus. Bjauru ir kai merginos ateina į klubus gerai prigėrusios ir plaukioja kreivos po salę, paskui išgeria dar ir pradeda vemti, šnekėti nesąmones.

Aštuoni Audriaus patarimai:

Merginos, eidamos į klubą, neturi:

1. Eiti kaip i kokį teatrą, t.y. uždengdamos visus odos lopinėlius drabužiais;

2. Apsirengti per daug spalvotai, kad net rėžtų akį ir smarkiai išsiskirtų iš minios;

3. NE ilgiems batams iki kelių;

4. Dėtis kumščio dydžio auskarus ar pan.;

5. Svarbiausia, nereikia špakliaus tiek, kad galima būtų formuoti naujus veido kontūrus, nes kitą dieną pamačius tą pačią panelę be špakliaus gali ištikti šokas.

Merginos, eidamos į klubą, turėtų:

1. Jei turi gražias kojas, jas parodyti;

2. Jei turi gražią krūtinę, neslėpti jos po trimis sluoksniais rūbų;

3. Apsirengti patogiai, bet ne per daug laisvai.

Praktiški Stepo patarimai:

1. Jaustis patogiai, nedėvėti 12 cm aukštakulnių ir t.t. Manau, kad patogiau be kulnų arba mažais kulnais;

2. Neprisidėti tiek špakliaus, kad sušilus pradėtų bėgti viskas nuo veido ir nepasidarytų baidyklė;

3. Prieš klubą negerti;

4. Sijonai „protingi“ ir patogūs, kad nesimatytų per daug.

Tai, kas svarbiausia

Nors vaikinai kaip susitarę teigia, kad apranga – nėra svarbu, tačiau iš jų komentarų susidaro priešingos išvados. Visgi apranga – svarbu. Ir neveltui merginos dėl jos suka galvą.

Nors vaikinai neišskiria smulkmenų ir vertina visumą, bet juk visuma ir susideda iš detalių. Iš vaikinų komentarų galima išskirti svarbiausius patarimus merginoms, nutarusioms pasilinksminti naktiniuose klubuose:

1. Nenaudoti per daug makiažo. Klubuose nuo įkaitusių kūnų visas „grožis“ gali pradėti varvėti.

2. Pirmenybė – suknelėms. Tik ne per trumpoms ir ne per ilgoms.
Nepersistengti su iškirptėmis – per gilios gali atrodyti vulgariai. Bet nereikia visko pernelyg slėpti.

3. Rinktis patogią avalynę. Per aukšti kulnai ne tik neleis patogiai jaustis šokių aikštelėje, bet ir pavers pajuokų objektu, jeigu negalėsite paeiti.

4. Puošiantis nevengti originalių detalių ir aksesuarų, tačiau nepersistengti – juk ne į karnavalą ruošiatės.

5. Per didelis alkoholio kiekis – netikęs aksesuaras. Jis labiau darko nei puošia.