Eismą lietus trikdė prie Edukologijos universiteto žiedo ir gretimose gatvėse. Geležinio Vilko g. ant tilto prieš minėtą žiedą susidūrė ir nesunkiai nukentėjo 8 automobiliai.

Savanorių prospekte, nuo sankryžos su Vilkpėde centro link, vanduo išmušė šulinio dangtį ir iš jo vanduo veržėsi į pusmetrio aukštį.

Pėstiesiems į Taurą kalną ant laiptų buvo susidarę kliūtys, nes, pasak DELFI skaitytojo, jie tapo savitais kriokliais.

Savanorių prospekte pagalbos prireikė paskendusiam automobiliui. Jį, ir vėliau apsemtą automobilį su neįgaliojo ženklu, iš Lenkijos, ištraukė ugniagesiai gelbėtojai.

Geležinio Vilko g. Savanorių prospektas tampa automobiliams sunkiai įveikiami jau ne pirmą kartą per tokias smarkias liūtis.

Sinoptikai prognozuoja, kad šilumos bangą keis lietus, bet savaitgalį orai vėl pagerės.

DELFI skaitytojas Dmitrijus pranešė, kad važiuodamas iš Druskininkų į Vilnių apie 17.20 val., netoli Varėnos išvydo visą kelią buvo nuklotą ledukais. Kai kurie, anot jo, visai įspūdingo dydžio.

„Ledai taip daužėsi į langus, kad atrodė tuoj juos sudaužys. Kai kuriems žmonėms įlenkė mašinų kapotus, vienas kaimynas sakė, kad jam ledai sudaužė, kai kuriuos balkono langų stiklus", - pasakojo DELFI skaitytoja.

Antradienio rytą dar netilo skaitytojų įspūdžiai apie stichijos siautėjimą. Tris nuotraukas atsiuntusi skaitytoja Jolanta pasakojo, kad Varėnos pakelės taip pat baltavo nuo iškritusių ledų, o apie 8 km. nuo miesto centro krito didesni ledai, buvo baimintasi, ar jie nepadarys žalos namų langams, kieme stovintiems automobiliams.

Skaitytojas Vytautas atsiuntė nuotraukų iš Perlojos apylinkių, kur krušos gabaliukų skersmuo prilygo laikrodžio ciferblatui.

Dėkojame DELFI skaitytojams už nuotraukas ir informaciją!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją