Šiaulių meteorologijos stoties darbuotoja DELFI pranešė, kad snigo ir Šiauliuose, tačiau sniegas buvo šlapias - tik iškritęs, tuoj pat tirpo.

Žiema aplankė ir Šilalės rajoną. „Pabudęs ryte tikrai likau nustebintas vaizdų pro langą, aplink baltavo sniegas, obelys bei slyvos su žiedais pasidengusios sniegu, paukščiai susigūžę ir sušalę keistai čiulbėjo. Tikrai nedažnas vaizdelis gegužės mėnesiui“, - rašo DELFI Pilietis Vygaudas.

Pirmadienio rytą iškritusi sniegą galite pamatyti skaitytojų fotogalerijoje:

„Šiuo metu vis dar baisiai drebia, galo nematyti“, - apie 10.40 val. DELFI rašė Kelmės r. Vaiguvos gyventojai Sigita ir Aivaras Norbutai.

12 val. DELFI skaitytojas Arūnas pranešė, kad sninga ir Kuršėnuose.

Sniegas krito ir Kuršėnuose bei Kelmės r.:

DELFI skaitytojas Vaidas rodo, kaip apie 11 val. ryto atrodė kelias Klaipėda-Vilnius netoli Kryžkalnio:

Jurgita, gyvenanti Tauragės r., rašo: „atrodo, kad pavasario kaip nebūta. Dar vakar žydėjo gėlės, dar vakar jos ir kvepėjo, saulės pamylėti vis greičiau skleidėsi pumpurai. O šiandien širdis plyšta, vos susprogę lapeliai jau krenta, žiedai sudribo, visas pavasario grožis pasislėpė po sniego patalu“, - rašo ji.

DELFI Pilietis Rimantas taip pat dalinasi su kitais DELFI skaitytojais pūgos Lietuvos keliuose nuotraukomis:

Dėkojame DELFI skaitytojams už nuotraukas ir informaciją!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją