Dailininkų rankos – tai savotiškas kūrybos atspindys, nes pirštinių negali daug kur naudoti.

Mano grožio ritualas yra labai paprastas, bet efektyviai atgaivina rankų odą ir nagus po kūrybinio proceso. Ir, mano atveju, yra šio veiksmo tęsinys. Savo tapybos objektu dažnai renkuosi gėles: alyvas, bijūnus, erškėtrožes, dobilus, pienes, tulpes...

Kūrybos procese gėlės vysta ir džiūsta. Gėles pasilieku, nes jos gyvens dar antrą gyvenimą. Džiovintas gėles suberiu į stiklinį indą ir užpilu karštu vandeniu. Kol vanduo aušta ir jame skleidžiasi praeito pavasario ar vasaros prisiminimai, pasigaminu mišinį iš maltų avižų, pieno ir šaukšto alyvuogių aliejaus. Šiek tiek aliejaus įpilu į vandenį.

Tuomet mirkau savo rankas apie 30 minučių. Lengvai nusausinu rankas rankšluosčiu, ištepu jas avižų mase ir apsimaunu vienkartines pirštines dvidešimčiai minučių. Nusimaunu pirštines, nusiplaunu rankas vandeniu, nedidelį alyvuogių aliejaus kiekį įtrinu į rankų odą. Oda tampa švelni ir dabar jau galima pasidaryti manikiūrą.

Siųskite savo grožio patarimus adresu pilieciai@delfi.lt ir laimėkite kosmetikos rinkinius bei papildus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją