Pagrindinis prizas – savaitgalio poilsis dviem Birštono „Versmė“ su apgyvendinimu jaukiuose apartamentuose, 3 kartų maitinimu per dieną švediško stalo tipo principu ir net 6 gydomosiomis procedūromis per dieną kiekvienam. Taip pat „REVÙ CLINIC“ 100 eurų dovanų kuponas pasirinktoms procedūroms.

Antros vietos laimėtojo laukia Sveikatinimo programa „Versmėje“ dviem su apyvendinimu, 3 kartų maitinimu ir 3 gydomosiomis procedūromis per dieną kiekvienam. „REVÙ CLINIC“ dovanos 50 eurų dovanų kuponą pasirinktoms procedūroms. O trečios vietos nugalėtojui atiteks dienos SPA „Versmėje“ procedūrų programa MAXI ir 50 eurų dovanų kuponas pasirinktoms procedūroms „REVÙ CLINIC“.

Pirmąją vietą užėmė skaitytoja Milana, papasakojusi, kaip jautėsi, kai susirgo jos mama. Antrąją vietą užėmė skaitytoja Damjana, mamos netekusi anksti ir auginta močiutės. O trečioji vieta atiteko skaitytojai Dianai, aprašiusiai, kaip jaučiasi kūdikis įsčiose.

Sveikiname nugalėtojus ir ačiū dalyvavusiems!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją