Jei jis  vadina prievartautojus ir gyvo žmogaus degintojus „kriminalinio pasaulio smulkme“, tai man man tikrai kyla abejonių dėl šio komisaro ir jo vadovaujamų pareigūnų kompetencijos užimamose pareigose. Jauna mergina buvo išprievartauta ir sudeginta...Ir jam tai smulkmės  darbas....Lyg kokių padaužų, išmušusių langą?  Nelinkiu niekam to, kas buvo įvykdyta prieš šią mergina. Tad šių nusikaltėlių apibūdinimas kaip „kriminalinio pasaulio smulkmės“ man skamba kaip įžeidimas nužudytos merginos ir jos artimųjų atžvilgiu. Tai kartu ir visų dorų Lietuvos piliečių įžeidimas,  taip pat ir jūsų, prezidente.

Na, o Lietuvos Vidaus reikalų ministras Dailis Alfonsas Barakauskas, mano galva, pažengė net „toliau“: „Pasak D. Barakausko, dabar pagrindinis klausimas, į kurį reikia atsakyti, yra, kodėl Bendrasis pagalbos centras (BPC) negavo duomenų iš judriojo ryšio operatoriaus, kurio paslaugomis naudojosi žuvusioji“.  Mergina buvo pagrobta, išprievartauta ir sudeginta, bet ministrui ji - tik šiaip žuvusioji.

Nesistebiu,  kad nusikaltėliai Lietuvoje tiesiog akivaizdžiai tyčiojasi, žudo, prievartauja, apvaginėja, degina žmones, nes, atrodo, Lietuvos teisėsaugai ir jos pareigūnams tai tik smulkmė, o nužudyti, išprievartauti, sudeginti, apvogti - tik šiaip sau aukos, kurios net pačios greičiausia yra kaltos,  tad nevertos dėmesio. Toliau žiūrim krepšinį, dalinam premijas ir medalius. Realybės Šou Lietuvoje tęsiasi.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!