Vieni negali pakęsti „dulkes renkančių“ dovanų - įvairių statulėlių, taupyklių ar žvakidžių. Kitiems blogiausia dovana - papuošalai ar kvepalai. Žodžiu, tokie daiktai, kuriuos žmogus turėtų rinktis pats, pagal savo skonį. Reikėtų pripažinti - kartais dovanos iš tikrųjų yra visiškai nereikalingos ir bevertės. Tai nereiškia, kad dovana yra pigi, tai reiškia, kad dovana visiškai netinka žmogui, kuris ją gavo.

Ar esate gavę tokių dovanų? Kokia yra blogiausia dovana, kurią esate gavę? Kas ją dovanojo? Ką su tokia dovana darėte? Ar tiesiog išmetėte, ar atidavėte atgal, o gal padovanojote kažkam kitam ar grąžinote į parduotuvę? Ar dažnai taip darote?

Rašykite savo nuomonę ir diskutuokite apie tai su kitais DELFI skaitytojais komentaruose. Jeigu savo nuomonę norite išdėstyti plačiau, rašykite į rubriką „Vox populi“ el.pašto adresu pilieciai@delfi.lt . Jeigu norite gauti taškų ir už juos išsirinkti prizus, registruokitės mūsų sistemoje ir kelkite savo straipsnį ten.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)