Beje, apie depresiją – šis socialinis tinklas, tai puiki priemonė išvengti šios nelabosios. Nebūkim banalūs, susirasti vaikystės draugą arba klasiokę, kuriai 2 ir 3 klasėje timptelėjai už kasų, yra labai žavu ir miela, bet apie ką bendrauti po pirmosios žinutės? „Aš tai va, dirbu vadybininku... o aš tai, žinai, praėjusiais metais lipau Slovakijoje i kalnus, siunčiu foto... aaaa, nu jo, faina“. Viskas.

Ne, aš ne apie tai.

Ar bandėte „Facebook‘e“ kada nors susirasti savo buvusią merginą (vaikiną)? Radote? Bingo! Ir kaip? Širdis suspurdėjo nuo įsivaizdavimo, kaip Jūsų buvusi deivė dabar atrodo ir slaptos (kokio velnio?) minties, kad ji švelniai šniurkščiodama nieko daugiau neveikia, tik verksmingai kartoja Jūsų vardą, norėdama sugrįžti pas Jus? Štai čia prasideda linksmumas.

Aptinkate moteriškę su 4 vaikais, kurios mėgstamiausių užsiemimų sąraše bambolini žaidimų klubas ir vaikų studija „Traiškanėlės“.

Jauti kaip Tavo įtrauktas pilvas atsipalaiduoja ir vilčių sudužimas tampa visai neskausmingas. Ypatingai, kai aptinki ex nuotrauką „Čia mes su mažaisiais pas uošvius sode vasarą, laistomės vandeniu chi chi...“. Nuotrauka kaip nuotrauka, tačiau joje tavo ex įsispraudusi į maudymosi kostiumėlį, kuris iš glotniai prigludusio tavo dovanojimo dieną, pavirtęs į įsirėžusio dėmėto audinio skiautę ant kūno, kuris... na, Jūs supratote.

Nuotaika gerėja, depresija traukiasi. Matai, kad neseniai prie „naujausių įvykių“ atsirado įrašas: „dabar mes pakakojom“ ir ne iškarto supranti, kad tai padarė ne tavo ex su kažkuo, o mažasis Lukutis, kuris TO nedarė jau 2 dienas. Ilgai netrukus atsiranda ir 7 šitos svarbios žinios „palaikinimai“.

Vis dėlto nusprendi atnaujinti pažintį, prieš tai peržiūrėjęs visas foto. Tačiau įpusėjęs supranti, kad JOS vaikų gimtadienius, ligas ir krikštynas jau žinai geriau, negu savųjų, ir visai pralinksmėjęs tiesiog griebi jauti už ragų: „Labas, Iloniuk, pameni mane?“

Pauzė... valandos, nors matai, kad JI prisijungusi. Atsakymas: „Labukas, kaip faina tave matyti, pasitaisęs toks). Mes tai keitėmės kelnytes ir valgėm pienelį)“.

Jau niekas Tau negali sugadinti dienos! Po to, kai galvoje pralėkė JOS vaizdas be kelnyčių, valgant pienelį! Net atsiųstos 17 nuorodų į „Fermos“ žaidimėlį. Net bankininkas iš Nigerijos pasiūlęs draugauti ir tuo pačiu, pasidalinti 100 milijardų Mongolijos tugrikų. Gyvenimas žavus. Velnias, kaip man patinka „Facebook“!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!