Na ne visai peiksiu aš tą straipsnį, visgi paskatino mane pajudint pirštus, bet po to, kai jį perskaičiau, šovė (tiesiog šovė!) į galvą mintis: po galais, kur dingo tikri vyrai?!

Štai vyras A. turi moterį B. Sako, kad myli, visą gyvenimą atiduos. Žodžiu, ryškiai meluoja. Tada vyro kelyje pasipainioja visai nieko moteris C. Jis labai intensyviai svarsto (maždaug 7 sekundes) ir be jokios sąžinės (?) graužaties meta B. ir myli ir gyvenimą atiduoda C. Paaiškėja, kad C. nėra tokia jau šauni, protinga, na gal tik kiek graži. Tada vyrai, be abejo, šauna geniali idėja: grįžti pas B! Mielieji vyrai, būkit vyrai - kartą uždarėt duris, pro langą nelipkit!

Štai dažnas pasakymas tarp vyrų: „Boba už vairo, mirtis už kampo“. Vaje, kaip sąmojinga. Mirk iš juoko. Mielieji, o kas tas "bobas" moko vairuoti? Gal jos pačios kur nors garažėlyje išmoksta įsijungti pirmą bėgį na ir, geriausiu atveju, magelį? Taip taip, nesuvokiate, kad čia yra Jūsų genialių "mokymų" brokas. Kitą kartą pasistenkite išmąstyti protingiau.

Dar man patinka vyrai, kurie tiesiog negali pakęsti, kad moterys yra protingos. Na, jie ne tai, kad pakęsti negali, jiems tiesiog skauda. Fiziškai. Na kaip gi šitas sekso objektas sugeba mąstyti? Tai neįmanoma! Ir ką jos išvis išmano apie politiką, pavyzdžiui? Nieko! Štai viena paisterikavo, tai vargšas kitas turi visokius rašinėlius ir pažymas rašyti. Žodžiu, viskas per tas kvailas bobas!

Dar yra toks vyrų tipas, kuriuos vadinu "vatafak?" Tokie dažniausiai naudojasi viešuoju transportu, yra jauno amžiaus (bet neabejoju, laiko save VYRAIS iš visų didžiųjų raidžių) ir labai mėgsta galvoti, kad jų klausoma muzika yra įdomi ir patinka visiems. Ai tiesa, dar jie mėgsta išsidrėbti ant dviejų vietų ir šiukštu jų neužleisti kokiai senutei ar panašiai. Žodžiu, džiunglių karaliai. Prie tokių galima priskirti ir visokio plauko tipelius, nusipirkusius prabangias mašinas ir manančius, kad jau dabar tai visos mergos jam ant kaklo kabinsis. Atsipeikėkit pagaliau!

O ką jau kalbėti apie aprangą... Aptemptos kelnės, mielieji mano, yra NESUSIPRATIMAS! Vyras turi atrodyti kaip vyras, o ne kaip savo stilių beatradinėjanti paauglė iš kokio kaimo. Tiesa, neseniai prekybos centre mačiau tikrą stiliaus ikoną - vyrą su treninginėmis kelnėmis ir botais. Nuostabu! Jūs galite šį vaizdą įsivaizduoti? Būtent todėl man labai patinka politikos vyrai...

Vyrai labai klysta, jei mano, kad moterys domisi sportu tik dėl to, kad futbolininkai arba krepšininkai (arba Berankis) yra gražūs. Aš Jus apšviesiu - tai yra visiška netiesa. Moterims sportas įdomus ir dėl paties sporto, įtampos, adrenalino ir pan. O Jūs tiesiog pavydit, kad moterys žiūri į tokius ištreniruotus kūnus, tai ir putojatės. Geriau į sporto salę nueitumėt!

Na ir labiausiai nekenčiu vyrų keisto mąstymo, kad jų žodis turi būti paskutinis. Net jeigu gilią naktį einu miegoti ir vyrui į ausį pašnibždu: "labanakt mielasis", tai jis net per miegus sugeba išlement: "aha"!!! Na kaip čia gali taip atsitikti, kad moters žodis bus paskutinis? Niekada, jokiu būdu, tik per mano lavoną!

Sakoma, kad vyras - šeimos galva, o moteris - kaklas. Jeigu pasuksite gerai savo smegeninę, tai ir kaklas nesisukios kaip pamišęs. Paprasta kaip du kart du. Mielos moterys, o Jūs ar žinote, kur dingo tikri vyrai? Gal vienas koks slepiasi Jūsų lovoje?...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!