Bet ne apie tai norėjau kalbėti. Norėjau pasidalinti nuomone apie eitynių apsaugą. Man pikta, kad jie buvo saugomi mokesčių mokėtojų pinigais, nes policijos ten buvo per akis ir dar daugiau.

Ar kas nors žino kiek, šiaip kasdien, mus saugo policijos pareigūnų? Tikriausiai nesusimąstome ir nelabai žinome. Aš esu iš Klaipėdos rajono ir visų rajono gyventojų žiniai galiu pasakyti labai „guodžiančią“ naujieną - visame Klaipėdos rajone budi vienas ekipažas, vasaros metu du. Kas gyvenate kitur ir nežinote Klaipėdos rajono dydžio, tai labai paprastai žvilgtelėkite į žemėlapį ir pamatysite.

Tad jei policijos ekipažas yra viename rajono gale, o įvykis įvyksta kitame, kiek laiko reikia iki ten nuvykti? Mes palikti likimo valiai. O jei policininkai jau įvykyje ir kviečiam į kitą, tai nepykim kai reikės 2 - 3 ar net 4 val. palaukti.

Matote, mums saugoti lėšų nėra (...). Bet čia Lietuva. Šliužų ir chameleonų tauta, pasirengę sulįsti į vieną vietą visiems, kad tik būtume geri.

Buvau Jūros šventėje - policijos buvo, bet, manau, nepakankamai, bet mes gi normalūs žmonės ir pasisaugosim patys. Nors mokam mokesčius tokius pačius.

Tai gal pradėkim mąstyti ar tikrai dėmesį kreipiam į svarbiausius dalykus? Žmonėms reikia dėmesio, o kaip jį gauti - provokuoti kitus. Visi ir pasimaunam ant to paties kabliuko. Ir vaivorykštę apdergė, o ji tokia graži ir dar mus visus už nosies vedžioja, o kad saugūs būtų, dar mes ir sumokam. Pagalvokim gerai, ar įdomu jiems būtų žygiuoti Gedimino prospektu, jei neatsirastų nė vieno žiūrovo?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!