Bet neseniai man šovė į galvą netikėta mintis - o, visgi, ši partija turi galimybių patekti į Seimą... Kodėl? Viskas labai paprasta, ši moneta turi dvi puses - viena pusė yra ta, kad tokių nemąstančių, impulsyviai balsuojančių už tą, kuris gražesnis arba tiesiog už „savus“ (taikytina LLRA atvejui), galbūt ir nėra dauguma Lietuvoje, BET ta mąstančiųjų dauguma dažniausiai tiesiog neina į rinkimus!!!!! Bėda. Labai didelė. Jeigu visi nemąstantys balsuos, o mąstantys tiesiog neis į rinkimus, tos visos violetinės partijos (ir panašiai) turi labai dideles galimybes patekti į Seimą. Tokiai prognozei išsipildžius bus paneigti visi pasakymai apie tai, kad blogiau už dabarinį Seimą būti ir negali...

Siūlyčiau bent šiais metais į savo pilietinę pareigą žiūrėti atsakingai. Ir visai nesvarbu, už kurią iš tradicinių partijų balsuosite, jos visos vis tiek geresnės už tuos vienadienius violetinius drugius. Ar Jūs norėtume dar daugiau rėksnių Seime? Apskritai, tokios partijos, kuri trypia įstatymus, egzistavimas Seime būtų absurdas, nes gi Seimas leidžia įstatymus. Gal ir Linčo teismo įstatymas pasirodytų. O tada jau laikykitės, mielieji, kol jus apmėtys akmenimis koks psichinis ligonis, nes jam atrodys, kad pažiūrėjote į jį šiek tiek kreivai arba jam atrodo, kad jūs koks nors -filas.

Mieli Lietuvos žmonės, būkite geri, eikite balsuoti, nes priešingu atveju už Jus išrinks impulsyvi, jokiais racionaliais ir logiškais argumentais nesivadovaujanti minia, kuria labai lengva manipuliuoti (kaip parodė šių metų įvykiai). Taip, aš suprantu, kad kartais nėra už ką balsuoti ir prie kiekvienos pavardės sąraše galime prirašyti, KODĖL už šį žmogų balsuoti nereikėtų, bet kartais geriau rinktis iš dviejų blogybių nei nesirinkti visai.

Protingi Lietuvos žmonės, vienykimės! Neleiskime, kad į Seimą vėl būtų išrinkti klounai, visus keturis metus krapštantys nosį arba nauji veikėjai, kurių siekis yra labai siauras ir labai savanaudiškas (patikėkite, jiems visiškai nusispjauti, kad kažkuri gatvė nesutaisyta ar dirbantis žmogus „apdėtas“ visais mokesčiais, kokiais tik įmanoma). Balsuokime visi ir nuspręskime patys!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!