Tačiau ką ši šventė reiškia mums? Ši šventė primena, kad visada ateina nauja pradžia. Visada galima viską pradėti iš naujo, net jeigu jau, atrodo, šimtmečius už tavo lango karaliauja tamsa ir pilkuma. Visada vieną gražią dieną pro ją prasmuks vienas išdykęs saulės spindulėlis ir atneš viltį.

Kristus prisikėlė! Ir parodė mums pavyzdį, kad prisikelti galime ir netgi privalome mes patys. Savaime aišku, perkeltine prasme. Tu, kuriam nesiseka jau metus susirasti darbo ir vis su didesne mintimi žvelgi į lagaminą kampe.

Ir tu, kuriam reikėtų pataisyti sveikatą, bet gydytojai negali to padaryti. Tu, kuris esi nusivylęs pasauliu ir nematai gyvenimo prasmės. Ir tu, kuriam apskritai nerūpi, kas vyksta aplinkui. Visi mes galime šiandien pradėti iš naujo. Su didele viltimi, su dideliu entuziazmu. Atsikeliame ir pirmyn!

Gyvenimas per trumpas, kad jį švaistytumėme veltui. Iš tiesų, pagalvokite. Suprantu, kad dabar rasite milijoną priežasčių, dėl kurių neverta. Ir suprantu, kad maždaug pusė iš tų priežasčių iš tiesų bus reikšmingos ir svarios.

Bet ar tikrai neverta stengtis?

Ar tikrai neverta bent pabandyti pradėti viską iš naujo? Manau, kad net jeigu ir nepavyks, širdyje žinosite, kad padarėte viską, ką galėjote. Bent pabandėte.

Taigi šią gražią dieną linkiu palikti visus rūpesčius ir problemas praeityje ir judėti į priekį, pradėti naują gyvenimo etapą. Jūs galite!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!