Tuberkulioze sergantys vaikai ligoninėje praleidžia nuo mėnesio iki pusės metų ar net daugiau, tad jų ugdymu pasirūpinti yra itin svarbu. Tuo rūpinasi pedagogai, ligoninėje organizuodami pamokas įvairaus amžiaus vaikams. Deja, bet jau ne vienerius metus iškyla ta pati problema, jog trūksta mokyklinių priemonių, knygų kai kuriems ligoniukams.

„Artėja mokslo metai, o ligoninėje vaikų skaičius tik augs, tad nesame abejingi problemai ir bandome ją spręsti. Labai džiugu, kad prie mūsų iniciatyvos prisijungė ir Klaipėdos greito maisto restorano direktorė Ingrida Kemežaitė su visu savo kolektyvu. Nuo rugsėjo pirmos dienos greito maisto restorane stovės speciali dėžė, skirta rinkti mokyklinėms prekėms. Kviečiame visus paaukoti pieštuką, trintuką, rašymo priemonę, popieriaus ar dar kitų prekių, kurios spalio pradžioje bus nuvežtos ir padovanotos ligoniukams“, - akciją komentavo LPF „Saulės smiltys“ projektų koordinatorius Edgaras Isakovas.

Akcija vyks visą rugsėjo mėnesį adresu Taikos pr. 61 c Klaipėda, tad kviečiame visus geradarius prisidėti prie šviesesnių mokslo metų ligoniukams kūrimo.

PRIMENAME AKCIJA VYKSTA TIK KLAIPĖDOJE!