Fotografuok, siųsk geriausias nuotraukas iš žiemos ralio ir laimėk firmines „Halls Winter Rally“ atributikos. O pasistengti „pagauti“ gerų kadrų išties yra dėl ko – pirmos vietos laimėtojui atiteks liemenė, kepurė, puodelis ir kaklajuostė. Antros vietos laimėtojas gaus „Halls Winter Rally 2013“ kepurę, puodelį, kaklajuostę, o trečios – kepurę.

Dalintis užfiksuotais įspūdžiais iš ralio trasų dar niekada nebuvo taip paprasta! Geriausios šių metų žiemos ralio užfiksuotos akimirkos Utenoje laukiamos nuo šeštadienio iki pirmadienio adresu: pilieciai@delfi.lt.

Pagrindinė sąlyga konkurse dalyvaujančioms nuotraukoms - nuotraukos turi būti iš šių metų žiemos ralio „DELFI“ greičio ruožo.

Geriausias nuotraukas rinks žiemos ralio organizatorių ir naujienų portalo DELFI komanda. Nugalėtojai bus paskelbti pirmadienį DELFI bei hallswinterrally.lt portaluose.

Linkime Jums gerų įspūdžių bei „pagauti“ išties kvapą gniaužiančių kadrų iš greičio ruožų!

DELFI skaitytojų užfiksuotos „Halls Winter Rally 2013“ akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)