„Tikrai nemalonu, kai skambina vyresnio amžiaus neblaivūs žmonės ir keikiasi, ieškodami Audros. „Omnitel“ numerį pakeitė į kitą ir paaiškino, kad užtruks apie valandą, kol kortelė bus prijungta prie tinklo, bet, deja, be ryšio likau visą savaitgalį“, - rašo skaitytojas.

Savaitgalį jis sako kreipęsis į Klientų aptarnavimo centrą, bet ir šie negalėjo padėti, o tik pakeitė naująjį numerį dar kartą. Darius sako sulaukęs dviejų sąskaitų iš „Omnitel“, su kuriomis nesutiko. Numerio, kuris taip ir nepradėjo veikti, sąskaita siekė 109,95 lito. Kito numerio sąskaita perkopė 80 litų, tačiau ir su ja skaitytojas sakė nesutinkąs, nes numeriu naudojosi vos porą savaičių.

„Omnitel“ salone skaitytojui konsultantai paaiškino, kad keičiant numerį yra nuskaitomas mokestis už naują SIM kortelę 49 litai ir 69 litai įrangos mokestis, tačiau net ir ši suma nesutapo su išrašytomis sąskaitomis.

„Konsultantas salone elgėsi nemandagiai, pašaipiai pasiūlė sutartį pasiskaityti, nors keičiant numerius nei vienas konsultantas nepasakė, kad šita paslauga mokama. Konsultantas atsisakė suteikti daugiau informacijos ir liepė skambinti į Klientų aptarnavimo centrą“, - skundžiasi skaitytojas.

„Omnitel“ sako mokesčius kompensavusi

„Omnitel“ ryšių su visuomene vadovė Daiva Selickaitė tvirtina, kad laikotarpis, per kurį operatoriai vieno kliento naudoto numerio negalėtų perduoti kitam klientui, Lietuvoje nėra apibrėžtas, tačiau „Omnitel“ stengiasi to nedaryti pusę metų.

„Deja, negalime atsakyti už sulaukiamus nemandagius skambučius ankstesniam numerio naudotojui, bet mes, atsižvelgdami į kliento situaciją, patys pasiūlėme jam nemokamai pakeisti numerį. Keičiant numerį buvo techninių nesklandumų, tačiau klientui mokesčiai buvo kompensuoti“, - tvirtina D.Selickaitė. Anot jos, patikrinus įrašus matyti, kad bendravimas su klientu buvo mandagus ir malonus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)