„Kreipiausi į „Galintą“ dėl šių kruopų, tai man kaip kompensaciją pasiūlė kelis pakelius manų kruopų. Aišku, nesutikau ir sakiau, kad iš manęs nesišaipytų, o darbuotoja man atšovė, kad jos praktika rodo, jog žmonėms ir tų kelių pakelių užtenka. „Nenori, tai negausi ir tų. Viso gero!“ - pareiškė ji man“, - pasakoja Oksana.

Tuo metu „Galintos“ Kokybės skyriaus vadovė Liudmila Koval DELFI pateikė savo versiją: „Gavome skundą telefonu, labai gražiai ir maloniai paaiškinome, kad dėl aukštos temperatūros vasarą manų kruopose galėjo atsirasti užkrėtimas. Kaip kompensaciją pasiūliau devynių „Galintos“ produktų rinkinį - įvairiausių kruopų. Susitikome parduotuvėje, o moteris pamačiusi mano maišelį paklausė: „tik tiek? Jūs turėjote blokais atvežti“. Taip kompensuojame visiems pirkėjams, o daugiau neturėjau jai ką pasiūlyti“, - DELFI sakė L. Koval.

Vėliau Oksana dėl kirmėlių manų kruopose kreipėsi į Maisto ir veterinarijos tarnybą, kuri ją informavo, kad pradėtas tyrimas. „Situacijos taip palikti nenoriu, nes aš ir trys mano vaikai praradome apetitą ir dabar visame maiste paranojiškai ieškome kirmėlių. Tą maišelį iki šiol laikau kaip įrodymą, jame ir toliau sėkmingai knibžda kirmėlės. Negalima gi šitaip su žmonėmis nesiskaityti. Manau, žmonės turėtų būti budresni ir atidžiai žiūrėti, ką dedasi į burną“, - sako Oksana.

„Galintos“ atsakyme DELFI rašoma, kad manų kruopose užkrėtimas galėjo atsirasti dėl netinkamų laikymo sąlygų prekybos centre arba vartotojų namuose, mat šią vasarą oro sąlygos buvo labai nepalankios - vyravo labai aukšta temperatūra.

„Mes esame manų kruopų pakuotojas. Gavę žaliavą, mes atliekame produkcijos tyrimus ir tik tuomet ją fasuojame. Ilgiausiai sufasuota produkcija mūsų sandėliuose išbūna savaitę laiko. Sandėliai atitinka visas kruopų laikymo sąlygas, nuolatos tikriname temperatūrą ir oro drėgnumą. Esame tikri, kad iš mūsų produkcija išvažiuoja be užkrėtimų“, - rašoma „Galintos“ atsakyme DELFI.

Dėkojame DELFI skaitytojai už informaciją ir nuotraukas!


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)