„Saldainių nusipirkome apie pusę kilogramo, tačiau pirkimo čekį išmečiau prie kasos. Juk paprastai nesitiki, kad prekę teks grąžinti. Kadangi saldainių paragavome netrukus, spėjome grįžti į parduotuvę. Kasininkė mane atpažino, tačiau niekas neleido nei po šiukšliadėžę raustis – esą šiukšlės jau išneštos, nei atsuko kasos juostą, kurioje tikrai užfiksuotas mūsų pirkinys.

Parduotuvės personalas negalėjo patikėti, jog šie saldainiai iš šios parduotuvės, tačiau nuėjus į prekybos salę ir pralupus dar keletą tos pačios rūšies saldainių popierėlių, vaizdas buvo toks pats. Tuomet pardavėja paskambino parduotuvės direktorei, kuri nenorėjo su mumis leistis į kalbas ir pasiūlė 20 litų, jog ši situacija liktų „tik tarp mūsų“ - 5 litai už nevalgomus saldainius ir 15 litų kaip kompensacija už benziną,“ - pasakojo DELFI skaitytoja.

Tačiau žmonės pasirodė principingi, pinigų neėmė ir patikino, kad vos tik prasidės darbo savaitė, jie kreipsis į Valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą. Tiesa, netiki, kad valdininkai padės. Mat girdėję kalbų, kad tokie higienos pažeidimai prekybos centre ne naujiena ir jau žinomi minėtai tarnybai. Deja, situacija nesikeičia.

Kaip DELFI sakė „Norfos“ atstovas spaudai Darius Riliškis, šie saldainiai minėtoje parduotuvėje buvo išimti iš prekybos ir utilizuoti. „Patikrinome šiuos saldainius kitose mūsų parduotuvėse ir nieko panašaus neradome, dėl to manome, kad tai - parduotuvės problema. Galbūt saldainiai buvo netinkamai laikomi, o gal tai visiškas atsitiktinumas. Mes savo ruožtu labai atsiprašome kliento, kad taip atsitiko“, - sakė D. Riliškis.

Tuo metu Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos atstovė Elena Nalivaikienė sako, kad tokių saldainių parduotuvėse tikrai neturėtų būti, tačiau plačiau pakomentuoti situaciją galima bus tik gavus vartotojo skundą ir inspektoriams patikrinus parduotuvę, kurioje buvo įsigyti šie saldainiai.

Dėkojame DELFI skaitytojai už informaciją ir nuotraukas!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją