– Labas, – prabilo jis angliškai ir linktelėjo.
– Labas, – sumurmėjau priblokšta ir skubiai nusukau žvilgsnį į langą.

Ne, nebuvau drovi. Tiesiog tikėjausi, kad šalia prisės kokia apkūni dama ar koks kretantis senukas. Mane išmušė iš vėžių atsipalaidavęs, apsikarstęs odinėmis apyrankėmis ir prigludusiais marškinėliais apsivilkęs vyras. Atrodė lyg koks laisvos sielos banglentininkų dievas. Po kurio laiko pajutau bakstelėjimą į šoną. Nustebusi pažvelgiau į vyrą, o šis linktelėjo į šalia stovinčią stiuardesę.

– Ar ko nors nori? – paklausė vyras, o aš sutrikusi papurčiau galvą.
Vis dėl to nepažįstamasis užsakė du miniatiūrinius buteliukus viskio ir kolos. Pagaminęs du kokteilius vieną vienkartinę stiklinę padavė man. Pagaliau prisiverčiau nusišypsoti ir dėkinga ją paėmiau.

– Na va, kitas reikalas, – patenkintas linktelėjo vyras.

Pagaliau ėmėme kalbėtis. Nepažįstamasis olandas, vardu Timo, kaip ir aš vyko į Monrealį verslo reikalais. Nesigilinau, kuo jis užsiima ir mūsų pokalbis apsiribojo filmais ir muzika, esančiais mūsų įrenginiuose. Išvydęs knygą mano krepšyje, Timo susidomėjo ir lietuvių kalba.

Su juo buvo lengva šnekėti. Atsipalaidavęs ir linksmas, vis dėl to jis mane degino neperprantamu melsvų akių žvilgsniu. Net nepajutau, kaip mūsų temos peraugo į flirtą. Lengvą, neįžūlų. Tokį, kuris po truputį ima kaitinti kraują. Kai galiausiai man prireikė į tualetą ir bandžiau pralįsti pro Timo, jis lyg tarp kitko prilaikė mane už klubų ir kreivai šyptelėjo.

Kol kartu žiūrėjom „Juros periodo pasaulį“, užsnūdau. Pabudusi supratau, kad mano galva nepatogiai nusvirusi ant Timo peties, o vyras įkniaubė veidu man į plaukus. Iš tolygaus jo alsavimo supratau, kad miega. Jau buvo beveik nusileidimo laikas, tad švelniai jį papurčiau.

– Ot šūdas, pramiegojau laiką, kurį galėjau leisti su tavimi, – supratęs, kad greitai atsisveikinsim, susiraukė vyras.

Susilaikiau neparodžiusi savo apmaudo. Kartu praėjome pasų patikrą, pasiėmėme lagaminus ir išėję iš terminalo stabtelėjome prie taksi automobilių.
Štai ir viskas. Dar kurį laiką žvelgėme vienas į kitą.

– Niekada sau neatleisiu, jei kai ko nepadarysiu, – staiga kimiai tarė Timo, prisitraukė mane šalia ir reikliai pabučiavo. Lyg apkvaitusi atsakiau į bučinį ir pirštais įsikirtau į jo plaukus. Galiausiai šiaip ne taip atsiplėšėme vienas nuo kito. Tuomet Timo galantiškai pakštelėjo man į delną, atidarė taksi dureles ir linktelėjo.

Vizitas Monrealyje atrodė nuobodus. Blankūs darbo susitikimai ir neįspūdingos ekskursijos laisvu laiku. Vieną vakarą grįžusi į viešbutį palindau po dušu nusprendusi, kad išlenksiu taurę vyno ir niekur neisiu. Vos tik susisupau į chalatą, į duris pasigirdo beldimas. Nustebusi jas atidariau ir aiktelėjau. Mane begėdiškai nužiūrinėjo besišypsantis Timo.

– Kaip tu...
– Dar lėktuve sakei, kur apsistosi.

Plačiau atvėriau duris ir jį įsileidau. Man nerūpėjo, kas jis toks. Turi šeimą ar ne. Jam nerūpėjo, kas aš tokia. Tiesiog paskendome aistros akimirkoje čia ir dabar.
Du nepažįstamieji, susitikę lėktuve.

Atsiųskite savo uždraustos meilės istoriją adresu konkursai@delfi.lt ir laimėkite 100, 200 ir 300 eurų romantika.lt dovanų čekius.

Romantika.lt – prekės Jūsų intymiam gyvenimui ir seksualus apatinis trikotažas. Orgazmo investicijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)