Atėjo vakaras ir niūrūs debesys užtemdė dangų. 20:00 valandą įsijungiau LRT. Čia ir prasidėjo tai, ko nesitikėjau. Didžiausias mano košmaras. Juk jūs suprantate, apie ką aš čia kalbu?

Mielai kreipčiausi į tamsiuosius Lietuvos žmones, kurie per tiek metų neišmoko atskirti, kas yra gerai, o kas - blogai. Į žmones, kurie nesuvokia, kas siekia gero, o kas tik nori pasinaudoti jų naivumu. Į žmones, kurie nemato valstybės bėdų. Kurie mato tik savo minimalią algą. Žmones, kuriems atrodo, kad tik Uspaskichas ir Butkevičius žino, kaip išspręsti visas jų problemas: panaikinti mokesčius (arba, kad jie galiotų tik neva turtingiesiems), pakelti algas, padidinti pensijas, padaryti, kad viską šioje valstybėje gautume nemokamai ir, kad joje nereikėtų dirbti. Tikras rojus. O juk  V. Uspaskichas ir A. Butkevičius tikrai žino, kaip tai padaryti! Tad, kodėl už juos nebalsuoti? Ar ne? Bet tuomet, kaip galima kreiptis į taip mąstančius tautiečius?

Todėl kreipiuosi į V. Uspaskichą, A. Butkevičių, R. Paksą ir kitus nesusipratėlius:

Aš myliu savo šalį, myliu V. Landsbergį ir A. Kubilių (nors, galbūt ir nederėtų taip pasisakyti viešoje erdvėje). Aš jais tikiu. Tikiu Lietuvos ateitimi. Deja, tik tada, jeigu ją ir toliau valdys šie žmonės. Aš netikiu šalies utopija, kurią jūs bandote sukurti savo populizmu. Jūs patys suprantate ir žinote, kodėl aš nepasitikiu ir netikiu jumis. Žinote tai dar geriau, negu aš pati. Ar dar reikia aiškinti?

Niekas nepaneigs fakto, kad V. Uspaskichas yra kaltinamas organizavęs nelegalią partijos buhalteriją, nuslėpęs apie 25 mln. litų pajamų ir išlaidų. A. Butkevičius buvęs SSKP narys, dabar LSDP pirmininkas. Juk visiems aišku, kas tie raudonieji... Tie patys, nuo kurių Lietuva bandė bėgti, šiaip ne taip pabėgo, bet vis dar negali atsikratyti jų šešėlio. R. Paksas - Lietuvos ir Europos istorijoje pirmą kartą nuo prezidento pareigų apkaltos proceso metu nušalintas prezidentas. Štai, parašiau po vieną, bet itin svarbų argumentą, kodėl jumis nepasitikiu ir niekada nepasitikėsiu, netikėsiu. 

Aš bijau, kad jūs mano šalį suskurdinsite, kaip tai sėkmingai darė ankstesnės socialdemokratų valdomos Vyriausybės. Aš bijau, kad jūs sugriausite visa tai, ką padarė 15-oji Vyriausybė. Aš bijau, kad jums valdant mano šalį, jausiuos taip, lyg gyvenčiau toje pilkoje, be ateities, liūdnoje Lietuvoje. Taip, lyg mano šalį valdytų priešai. Aš nuoširdžiai nenoriu, kad jūs valdytumėte tai, kas man brangiausia - Lietuvą. Ir jūs juk patys suprantate - KODĖL! Jūs patys žinote, kad jumis NEGALIMA pasitikėti!

Galiausiai pamačiusi DELFI pagrindines naujienas apie šių trijų lyderių susirinkimą, nuotrauką - išgyvenau DEJA VU. Prieš akis pralėkė istorijos vadovėliuose matytų politikų nuotraukos. Politikų, kurie privertė mus kentėti: mūsų šalį, tėvus, senelius.

Todėl aš klaupiuosi ant kelių ir nuoširdžiai jūsų prašau - palikite mano mylimą gimtinę. Eikite grobio ieškoti kitur. Žinau, kad to nepadarysite, bet tuomet bent jau MALDAUJU - neatimkite iš mūsų Lietuvos. 

P.S. NR. 1 Aš žinau, kad šie ponai mano išsiveržusių minčių srauto neskaitys, nes jie bus  pernelyg užsiėmę šventimu (taip, žinoma, tik dėl to). Bet aš vis tiek noriu jiems tai pasakyti. 

P.S. NR. 2 Prašau, visi Lietuvos žmonės, kitą kartą eidami balsuoti - labai gerai PAGALVOKITE.

P.S. NR. 3 Šiame straipsnyje aš neagituoju, nieko neįžeidinėju, nekurstau nesantaikos, o skelbiu patikrintą, patvirtintą, ar net faktu tapusią informaciją. 

Linkiu šviesesnio rytojaus ir duokit PENKIS - Lietuva vis tiek kada nors bus numeris UNO.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!